Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σωστό σχήμα των φρυδιών ανάλογα με το πρόσωπο




Το σωστό σχήμα των φρυδιών μπορεί πραγματικά να ομορφύνει το πρόσωπο σας , να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας αλλά και να τονίσει το βλέμμα σας!
Πολλές διάσημες τραγουδίστριες και ηθοποιοί έχουν αλλάξει ριζικά την εμφάνιση τους όταν περιποιήθηκαν ή άλλαξαν την γραμμή των φρυδιών τους.
Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας θα ανακαλύψετε πιο σχήμα φρυδιών σας ταιριάζει. Θα αλλάξετε την όψη του προσώπου σας και θα δώσετε άλλη διάσταση στο βλέμμα σας.
Ανακαλύψτε λοιπόν ποιο σχήμα φρυδιών θα σας κολακέψει περισσότερο.



Στρογγυλό πρόσωπο
Όσες από εσάς έχετε στρογγυλό σχεδιάγραμμα γύρω από την περιοχή των μαλλιών, στρογγυλό πηγούνι και φαρδύ πρόσωπο, επιλέξτε έντονη γωνία με μακρύ τόξο και λεπτή άκρη για να δείχνει το πρόσωπο σας πιο αδύνατο.

 

Οβάλ πρόσωπο


Όταν το μήκος του προσώπου είναι διπλάσιο από το φάρδος.
Επιλέξτε φρύδι με μικρό τόξο για να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σας.



Μακρύ πρόσωπο
Όσες έχετε μακρύ και λεπτό πρόσωπο με αδύνατα μάγουλα προτιμήστε οριζόντιο φρύδι που κόβει το μήκος και δείχνει το πρόσωπο πιο οβάλ.



Πρόσωπο με σχήμα καρδιάς

Στενό πηγούνι και φαρδύ μέτωπο.
Επιλέξτε στρογγυλεμένο σχήμα και όχι με γωνία ώστε να «μαλακώσει» το τριγωνικό σχήμα του πηγουνιού.



Τετράγωνο πρόσωπο
Όσες έχετε πρόσωπο με έντονο σαγόνι και πλατύ μέτωπο αλλά και πλάτος και μάκρος στις ίδιες αναλογίες σας ταιριάζει έντονη γωνία για να δημιουργήσουμε την εντύπωση μάκρους.



Τριγωνικό πρόσωπο

Φαρδύ σαγόνι και πηγούνι, στενό μέτωπο.
Προτιμήστε φρύδι με πολύ μικρή γωνία και σχεδόν οριζόντιο για να δείξει το μέτωπο πιο φαρδύ.



Πρόσωπο με σχήμα διαμαντιού
Λεπτό πηγούνι, φαρδιά μάγουλα και στενό μέτωπο.
Επιλέξτε έντονο τόξο αν τα φρύδια σας είναι στο ύψος των ζυγωματικών για να απαλύνει τις έντονες γωνίες. Αν όμως τα φρύδια σας είναι πιο ψηλά προτιμήστε πιο μικρό τόξο για να μην τονιστεί το στενό μέτωπο.
Προσπαθήστε να μείνετε όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό σας σχήμα. Για μεγάλες αλλαγές στο σχήμα των φρυδιών σας συμβουλευτείτε έναν ειδικό.


πηγή: http://www.healterworld.gr/


http://gunaika.blogspot.com/