Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

"Αντρικό"ψυχοτέστ


Το τεστ αυτό είναι απλό. Απαντήστε ειλικρινά στις ερωτήσεις και στο τέλος αθροίστε τους πόντους που αντιστοιχούν στις απαντήσεις που δώσατε. Ανάλογα με τους πόντους που μαζέψατε, βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.
Προσοχή, όχι απελπισίες και όχι δάκρυα. 1. Ετοιμάζεστε για διακοπές. Έχετε πακετάρει τα πράγματά σας και περιμένετε την καλή σας να περάσει να σας πάρει με το αυτοκίνητο για να πάτε στο λιμάνι. Η καλή σας όμως αργεί. Τι κάνετε;




α) την παίρνετε τηλέφωνο και αρχίζετε τα μπινελίκια (7,5)
β) την παίρνετε τηλέφωνο όλο ανυσηχία μην έπαθε τίποτα (3 και ένα δεύτερο)
γ) απλά συνεχίζετε να περιμένετε, κάποτε θα έρθει (5)
δ) φεύγετε μόνος σας. Αλλωστε τι τη θέλετε μαζί στις διακοπές; (9)
2.Η καλή σας φθάνει τελικά και ξεκινάτε.
Στο λιμάνι έχει φοβερή κίνηση και ένας κλασικός βλαχοτηνέητζερ σας κλείνει το δρόμο για να περάσει πρώτος. Εσείς...
α) δίνετε τόπο στην οργή, για μια θέση θα κάνουμε έτσι; (4)
β) κατεβαίνετε και τον αρχίζετε στις κλωτσιές (11)
γ) λέτε στην κοπέλα σας να καθαρίσει, αφού αυτή είναι οδηγός (2,5)
δ) του τη φυλάτε και μόλις ανέβετε στο πλοίο τον φουντάρετε ανοιχτά του Σουνίου
3.Με τα πολλά μπαίνεται στο καράβι και ξεκινάτε με 3 ώρες καθυστέρηση για τον προορισμό σας.
Η κοπέλα σας πάει στο μπαρ για τσίχλες και της την πέφτει από δίπλα ο λοστρόμος του καραβιού ο οποίος είναι μουστακαλής, τριχωτός, και ζυγίζει πάνω από 150 κιλά.
Βλέπετε τη σκηνή και...
α) χωρίς δισταγμό αρπάτε το γορίλα από τη φράτζα και με τον αριστερό αγκώνα, του καταφέρνετε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο υπογάστριο (9)
β) κοιτάτε αλλού γιατί το θέαμα είναι αηδιαστικό (5)
γ) το λέτε στον πρώτο αξιωματικό που βρίσκετε μπροστά σας (3)
δ) πάτε και κολάτε την κοιλιά σας πάνω στη δικιά του και του ζητάτε το λόγο (7)


4.Αφού περνάει και αυτή η περιπέτεια, φτάνετε τελικά στο λιμάνιι του προορισμού σας. Πάτε κατευθείαν στο δωμάτιο που έχετε κλείσει για να ανακαλύψετε πως η καλή κυρία το παίζει κινέζα και έχει νοικιάσει το δωμάτιο σε άλλους. Αποφασίζετε... α) να της εξηγήσετε ευγενικά ότι έχει κάνει απάτη και οφείλει να σας
αποκαταστήσει (5)
β) πάτε να ψάξετε άλλο δωμάτιο, αφού άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί (3)
γ) την αρχίζετε στα χαστούκια και δεν σταματάτε μέχρι να έρθει ο σερίφης (12)
δ) φεύγετε μεν, πετώντας αναμένο στουπί στο ανοιχτό της παράθυρο δε (10)
5.Αφού βρίσκετε κατάλυμα πάτε για το πρώτο σας μπάνιο.
Στην παραλία και ενώ κολυμβείτε ως χέλι, περνάει ένας πιτσιτρικάς με το τζετ-σκι και σας κάνει τη χωρίστρα χάλια. Η κοπέλα σας απαιτεί να λύσετε τη διαφορά, γι_;8217;αυτό και εσείς...
α) της λέτε πως δεν είναι ευγενικό να τα βάζεις με τη νεολαία, παιδιά είναι, άμα δεν παίξουν τώρα πότε θα παίξουν, κλπ....(6)
β) δεν είστε εκεί να την ακούσετε γιατί έχετε ήδη αρπάξει το νεαρό από την κοτσίδα και τους φίλους του και τους γρονθοκοπανάτε μέχρι λιποθυμίας (10)
γ) συμφωνείτε και προχωράτε για τις προβλεπόμενες συστάσεις (4)
δ) κοιτάτε το νεαρό άγρια και απειλητικά (3)
6.Χαρούμενος για τα κατορθώματά σας μέχρι τώρα βγαίνετε έξω στα μπαρς να το γιορτάσετε.
Εκεί που πάτε όμως η κοπέλα σας συνομιλεί με τύπο μυστήριο ο οποίος απλώνει σιγά-σιγά και το χεράκι του. Τα ψιλοπαίρνετε και....
α) πάτε εκεί και τους αρχίζετε στα χαστούκια, αμφότερους (9)
β) φεύγετε εκνευρισμένος και αποφασισμένος να μην της ξαναμιλήσετε (5)
γ) παίρνετε βαθιές ανάσες και τελικά πάτε και της ζητάτε ευγενικά
να έρθει μαζί σας (3)
δ) χύνετε το ποτό σας κατα λάθος πάνω στην κεφάλα του τύπου (7)
7.Η μουσική που παίζει το μαγαζί δεν είναι και πολύ του γούστου σας.
Θα προτιμούσατε να ακούγατε...
α) Διονυσίου (Στράτο) (9)
β) Διονυσίου (Αγγελο) (7)
γ) Διονυσίου (Στέλιο) (5)
δ) Διονυσάκη (Ρουβά) (-3)


8.Η νύχτα κυλάει ομαλά κατά τα άλλα, αλλά το πρωί που ξυπνάτε ανακαλύπτετε ότι η κοπέλα σας είναι άφαντη. Τι κάνετε; α) συνεχίζετε τον ύπνο απολαμβάνοντας όλο το κρεβάτι που έχετε τώρα πια για πάρτη σας (7)
β) παίρνετε τους δρόμους με δάκρυα στα μάτια φωνάζοντας το όνομά της (3)
γ) αποφασίζετε να πάτε στο σπίτι της στην Αθήνα και να τα κάνετε όλα χωματερί (5)
δ) Δεν χάνετε την ευκαιρία και πάτε να την πέσετε αμέσως στο γκομενάκι που είναι στη ρεσεψιόν. Μπορεί να κερδίσετε και καμμία έκπτωση (9)


AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
( Λοιπόν, τώρα αθροίστε τους πόντους που πήρατε από τις απαντήσεις που δώσατε και κοιτάξτε σε ποιά από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε: )

70 και άνω Συγχαρητήρια. Είστε αυτό που λέμε ΑΝΤΡΑΣ. Αντρακλας, ανδρούτσος, λεβέντης, ελληνάρας, τσίφτης, τσιλιμόρτης και αλάνι. Αν δεν έχετε κάνει φυλακή επιδιώξτε το. Θα είναι διασκέδαση για σας.Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να κάνετε για να σας φοβούνται οι γύρω σας. Στρώστε τη μπούκλα στο μουστάκι και πηγαίνετε για φραπόγαλο σστην Αμφιάλη. Σκεφτήκατε ποτέ μια καριέρα ταξιτζή ή οικοδόμου;

50 με 70
Καλά. Είστε ένας μοντέρνος άντρας στα ευρωπαϊκά πρότυπα αλλά με ελληνικές επιρροές. Καλή η ισότητα και η πολιτισμένη συμπεριφορά αλλά όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει σφαλιάρα. Που και που παίζετε μπουνιές έτσι για να μην ξεχνάτε την τέχνη αλλά η σύντροφός σας είναι ή θέλει να γίνει ο αρχηγός του σπιτιού. Προσοχή. Αρχίστε τα πους-απς και τις σχολές πολέμου/πολεμικών τεχνών. Και αν σπάσετε και κανένα νύχι ή σχίσετε κανένα καλσόν δεν χάθηκε και ο κόσμος.

40 με 50 Είσαστε ελαφρώς τυρόπιτας. Δεν σας φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά δυστυχώς η φλωρίαση δεν κρύβεται. Μήπως φοβάστε και το σκοτάδι; Χα χα ! Μήπως σας έδερναν οι συμμαθητές σας στο σχολείο; Η κοπέλα/γυναίκα σας είναι ο αρχηγός του σπιτιού. Αρχίστε εντατικά μαθήματα: Νοικιάστε όλες τις ταινίες Σταλόνε, Σβαρτζενέγκερ, Μπρόνσον, 007 κλπ από το κοντινότερο βιντεοκλάμπ και δέστε τις τουλάχιστον 8 φορές την κάθε μία. Μετά ξανακάνετεε αυτό το τεστ να δείτε το αποτέλεσμα.

μέχρι 40 Συγνώμη αλλά είστε πολύ φλώρος. Το καταλληλότερο δώρο που μπορούν να σας κάνουν τα Χριστούγεννα είναι το μικρό μου πόνυ ή η νέα μπάρμπι με τα στρας. Βάζω στοίχημα ότι λιμάρετε τα νύχια σας και κουρεύεστε σε κομωτήριο. Στο στρατό (αν έχετε πάει) όλη η οικογένεια παρακαλούσε ταξίαρχους γνωστούς και άγνωστους για να σας μεταθέσουν στην Αθήνα και να μην κάνετε αγγαρείες και σκοπιές, έτσι;
Λοιπόν ή αλλάξτε συμπεριφορά ή αλλάξτε το όνομά σας σε «Λάκης». Αν είστε τέτοιος τύπος, μην ξαναδιαβάσετε τη Λάσπη. Να διαβάζετε τη Μαρί-Κλέρ.


Πηγή
http://iparxei-mageia.pblogs.gr