Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τι παπούτσια να φορέσω με φούστα;

 

Ο πιο σημαντικός λόγος για να φορέσουμε φούστα, είναι για να αναδείξουμε τα όμορφά μας πόδια. Ωστόσο, η επιλογή των λάθος παπουτσιών μπορεί να είναι έως και καταστροφική για το στιλ μιας γυναίκας. Εσείς γνωρίζετε τι πρέπει και τι δεν πρέπει στο συνδυασμό φούστας και παπουτσιού;



Flip-Flops
Αν φοράτε μια casual καλοκαιρινή φούστα, flip-flops ή άλλα flat σάνταλα δημιουργούν ένα όμορφο casual λουκ. Αν η φούστα σας είναι πολύ απλή (πχ. τζιν φούστα) μπορείτε να κάνετε το

λουκ σας πιο περιποιημένο φορώντας σάνταλα με χάντρες ή άλλα στολίδια.




Sneakers
Πρόκειται βέβαια για casual συνδυασμό, όμως τα sneakers φοριούνται όμορφα με κοντές απλές φούστες, όπως για παράδειγμα μια μίνι τζιν φούστα. Αποφύγετε τα χοντροκομμένα αθλητικά. Προτιμήστε ένα ζευγάρι sneakers σε κλασική, θηλυκή γραμμή.





Wedge Πέδιλα
Λίγα παπούτσια τονίζουν τόσο όμορφα τις γάμπες όσο ένα ζευγάρι πέδιλα wedge. Εσπαντρίγιες (ανοιχτές στα δάχτυλα των ποδιών) κι άλλα bohemian πέδιλα ταιριάζουν υπέροχα με φούστες.





Μπαλαρίνες
Οι μπαλαρίνες δεν κολακεύουν σε συνδυασμό με μακριές φούστες, μπορούν όμως να φορεθούν με πιο κοντές φούστες. Προτιμήστε απλές και χαριτωμένες μπαλαρίνες και συνδυάστε τις με ένα casual ή ημι-casual μίνι για ένα πολύ θηλυκό λουκ.





Μπότες
Flat ή με τακούνι, με ή χωρίς καλτσόν, οι μπότες στο ύψος των γονάτων φορεμένες με φούστα είναι ιδανικός συνδυασμός. Προσέξτε, όμως, οι μπότες να είναι σε απλό σχέδιο. Μπότες σε καφέ ή μαύρο χρώμα είναι οι ιδανικές γι’ αυτό το λουκ.





Τακούνι «Kitten»
Το τακούνι «kitten» είναι μικρό (μέχρι περίπου 3,4 εκ.) και λεπτό. Καθώς παπούτσια με τέτοιο τακούνι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένα και λεπτεπίλεπτα, ταιριάζουν υπέροχα με κοντές φούστες.
 

 



Πηγή
http://offsite.com.cy