Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ψυχοτέστ με εικόνες!



Διαλέξτε την εικόνα που σας ταιριάζει περισσότερο !

Τα σχήματα αυτά αναπαριστούν εννέα βασικούς τύπους προσωπικότητας.


Διαβάστε μετά πιο κάτω το προφίλ που αντιστοιχεί στην εικόνα που διαλέξατε!



Εικόνα1.png


εικόνα 1.




Εικόνα2.pngεικόνα 2.





Εικόνα3.png


εικονα 3.





Εικόνα4.pngεικόνα 4.








Εικόνα5.pngεικόνα 5.








Εικόνα6.png

εικόνα 6.






Εικόνα7.pngεικόνα 7.










Εικόνα8.pngεικόνα 8.










Εικόνα9.pngεικόνα 9.












Ακολουθούν οι απαντήσεις!!!!!!!!!



Εικόνα 1.
¨ Αυτοελεγχόμενοι
¨ Ευαίσθητοι
¨ Σκέπτεστε αρκετά πριν κάνετε κάτι.
¨ Παλεύετε εξαντλητικά και περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας. Μισείτε την επιπολαιότητα και προτιμάτε να είστε μόνος παρά να υπομένετε μια συζήτηση άνευ περιεχομένου. Οι σχέσεις σας με τους φίλους σας είναι πολύ καλές, πράγμα που σας δίνει εσωτερική ηρεμία και αρμονία που χρειάζεστε για να νοιώθετε καλά. Εντούτοις δεν αποτελεί πρόβλημα για σας το να κάθεστε μόνοι για μεγάλες περιόδους, χωρίς να βαριέστε.

Εικόνα 2.
¨ Ανεξάρτητοι
¨ Αντισυμβατικοί
¨ Απελευθερωμένοι
¨ Απαιτείτε μια ελεύθερη και ανεξάρτητη ζωή, που σας επιτρέπει να καθορίζετε μόνοι την πορεία σας. Έχετε μια καλλιτεχνική κλίση στη δουλειά και στη διασκέδαση. Η ανάγκη για ελευθερία σας κάνει καμιά φορά να κάνετε το αντίθετο από αυτό που έπρεπε.
¨ Ο τρόπος ζωής σας είναι πολύ ατομικιστικός. Δεν θα αντιγράφατε ποτέ τυφλά αυτό που είναι "in". Αντιθέτως προσπαθήστε να ζήσετε σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες και πεποιθήσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα "κολυμπήσετε ενάντια στο ρεύμα".

Εικόνα 3.
¨ Δυναμικοί
¨ Ενεργητικοί
¨ Εξωστρεφείς
¨ Δεν έχετε πρόβλημα να πάρετε βέβαια ρίσκα και να αναλάβετε μεγάλες υποχρεώσεις με αντιστάθμισμα μια ενδιαφέρουσα και πικοιη δουλειά. Η ρουτίνα, αντιθέτως, φαίνεται να σας παραλύει.
¨ Αυτό που σας αρέσει περισσότερο είναι να μπορείτε να έχετε ενεργό ρόλο στα πράγματα. Με τον τρόπο αυτό και το πρώτο σας βήμα είναι και αποφασιστικό

Εικόνα 4.
¨ Πατάτε γερά στα πόδια σας
¨ Ισορροπημένοι
¨ Αρμονικοί
¨ Δίνετε αξία στο φυσικό στυλ και αγαπάτε τα απλά πράγματα. Οι άλλοι σας θαυμάζουν επειδή πατάτε γερά στα πόδια σας και μπορούν να στηρίζονται επάνω σας. Παρέχετε σ' αυτούς που είναι γύρω σας ασφάλεια και ελευθερία. Διακρίνεστε για το ότι είστε ζεστοί και ανθρώπινοι. Απορρίπτετε οτιδήποτε κραυγαλέο και τετριμμένο. Τείνετε να είστε σκωπτικοί σε οποιαδήποτε παραξενιά της μόδας. Για εσάς το ντύσιμο πρέπει να είναι πρακτικό και ανεπαίσθητα κομψό.

Εικόνα 5.
¨ Επαγγελματίες
¨ Πραγματιστές
¨ Με αυτοπεποίθηση
¨ Παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και πιστεύετε περισσότερο στα έργα σας παρά στην τύχη. Λύνετε τα προβλήματά σας με πρακτικό και απλό τρόπο. Στην καθημερινή σας ζωή βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά και καταπιάνεστε με αυτά χωρίς δισταγμό. Στην εργασία σας έχετε την εμπιστοσύνη των άλλων, διότι γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται πάνω σας.
¨ Η αποφασιστική δύναμη της θέλησής σας προβάλλει την αυτοπεποίθησή σας και στους άλλους. Δεν είστε ποτέ ικανοποιημένος αν δεν τελειώσετε αυτό που σκεφτήκατε να κάνετε.

Εικόνα 6.
¨ Ειρηνικοί
¨ Διακριτικοί
¨ Μη επιθετικοί
¨ Είστε ανέμελοι αλλά και διακριτικοί. Κάνετε φίλους αβίαστα, αλλά σας αρέσουν η απομόνωση και η ανεξαρτησία. Σας αρέσει κάπου κάπου να "το σκάτε" από όλους και όλα και να μένετε μόνοι σας για να βρίσκετε το νόημα της ζωής και να διασκεδάζετε. Χρειάζεστε ελευθερία και έτσι αποδράτε σε όμορφες κρυψώνες, αλλά δεν είστε μοναχικός τύπος. Έχετε ειρήνη με το εαυτό σας και τον κόσμο και εκτιμάτε τη ζωή και ότι έχει να σας προσφέρει αυτός ο κόσμος

Εικόνα 7.
¨ Ανέμελοι
¨ Παιχνιδιάρηδες
¨ Χαρούμενοι
¨ Αγαπα΄τε την ελεύθερη και αυθόρμητη ζωή. Προσπαθείτε να την χαρείτε τα μέγιστα, σύμφωνα με το ρητό "Μια ζωή την έχουμε"
¨ Είστε πολύ περίεργοι και ανοικτοί σε οτιδήποτε νέο. Ευτυχείτε με τις αλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να νοιώθετε δεσμευμένοι από κάποιον ή κάτι. Βιώνετε το περιβάλλον σας σαν να είναι ασταθές και πάντα καλό για μια έκπληξη.

Εικόνα 8.
¨ Ρομαντικοί
¨ Ονειροπόλοι
¨ Συναισθηματικοί
¨ Είστε πολύ ευαίσθητα άτομα. Αρνείστε να βλέπετε τα πράγματα μόνο από μια λογική, ορθολογιστική προσωπική άποψη. Το σημαντικό για εσάς είναι τι σας λένε τα αισθήματά σας. Στην πραγματικότητα, νοιώθετε ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όνειρα και στον ξύπνιο σου.
¨ Απορρίπτετε ανθρώπους που απεχθάνονται το ρομαντισμό και καθοδηγούνται μόνο από τη λογική. Αρνείστε να αφήσετε οτιδήποτε να περιορίσει την πλούσια ποικιλία διαθέσεων και συναισθημάτων σας.

Εικόνα 9.
¨ Αναλυτικοί
¨ Αξιόπιστοι
¨ Με αυτοπεποίθηση
¨ Η εφήμερη ευαισθησία σας αντιπροσωπεύει αυτό που είναι υψηλής ποιότητας και διαρκές. Συμπερασματικά θέλετε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με μικρά "κοσμήματα" τα οποία ανακαλύπτετε εκεί που παραβλέπονται από τους άλλους.
¨ Για όλ' αυτά η κουλτούρα παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή σας. Έχετε εφεύρει το δικό σας τρόπο ζωής, που είναι κομψός και αποκλειστικός, ελεύθερος από καπρίτσια της μόδας. Το ιδανικό στο οποίο έχετε βασίσει τη ζωή σας είναι η πνευματικά καλλιεργημένη απόλαυση. Αξιολογείτε βάσει ενός προκαθορι-σμένου επιπέδου πνευματικής καλλιέργειας του ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε..

Πηγή