Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δείξε μου τα παπούτσια σου να σου πω ποια είσαι!



Αθλητικά ή γόβες; Flat ή στιλέτο; Ότι κι αν φοράει λέει πολλά για τον χαρακτήρα της.

Μπορεί για σένα τα παπούτσια να είναι κάτι απαραίτητο για σένα, για τις γυναίκες όμως είναι το απόλυτο αξεσουάρ. κι όπως λένε ότι για τους άντρες μπορείς να καταλάβεις πολλά από το πότο που πίνει ή το ρολόι που φοράει, έτσι και για τις γυναίκες όσων αφορά τα παπούτσια τους.


Αν φοράει αθλητικά
Πρόκειται για μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ξέρει τι της αρέσει, ξέρει τι θέλει, και φυσικά ξέρει και πώς να το αποκτήσει. Την χαρακτηρίζει η άνεσή της και η ενέργεια που ξεχειλίζει. Αν λοιπόν η κοπέλα που σου αρέσει φοράει αθλητικά καθημερινά και όχι μόνο στο πάρκο που πάει για τρέξιμο, τότε αυτό σημαίνει ότι την ενδιαφέρει η άνεση.


Συνεπώς είναι ένα άτομο που της αρέσει να δείχνει και το ενδιαφέρον της για τους γύρω της. Να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είναι παθιασμένη με την θηλυκή της πλευρά. Αλλά νιώθει τόσο σίγουρη με τον εαυτό της που ξέρει ότι μπορεί να είναι λαμπερή ακόμα και με τα’ αθλητικά της.

Αν φοράει flat
Τα flat παπούτσια σε μια γυναίκα συνήθως δείχνουν ότι δεν είναι τόσο δυνατή για να ρισκάρει. Θέλει να νιώθει σίγουρη και σταθερή με ότι κάνει και χωρίς τον φόβο μιας ανώμαλης προσγείωσης από τα «ψηλοτάκουνά» της. Θέλει ρε παιδί να νιώθει ότι πατάει γερά στα πόδια της.

Έχει φυσικά και τα θετικά της. Σίγουρα δεν είναι γυναίκα που νιώθει μειονεκτικά για το ύψος της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορεί να κρύβει αρκετές ανασφάλειες. Ξέρει πάντως να τις κρύβει καλά.


Αν φοράει opened toe
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό οπότε θα σου εξηγήσω. Είναι αυτά τα παπούτσια που αφήνουν τα δάχτυλα μπροστά να φαίνονται. Κατάλαβες; Λοιπόν μιλάμε για μια γυναίκα που ξέρει ότι έχει ωραία πόδια και τις αρέσει να το δείχνει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ότι θεωρεί ωραίο πάνω της.

Πρόκειται για γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα που ξέρει πώς να περνάει καλά. Είναι αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας. Δεν της αρέσουν και τόσο πολύ οι δεσμεύσεις και τα όρια. Να ξέρεις όμως ότι συνήθως κρύβει μέσα της ένα μικρό κι ευαίσθητο παιδί.
Αν φοράει ψηλοτάκουνα

Ότι θα σου πω παρακάτω ισχύει μόνο αν μιλάμε για γυναίκα που δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς τα ψηλοτάκουνά της. Φυσικά μιλάμε για γυναίκα που την ενδιαφέρει πολύ το στυλ της και θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις και γκλαμουράτη. Θέλει να δείχνει ότι είναι αεράτη και την ενδιαφέρει αρκετά η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εκείνη.

Από την άλλη, της αρέσει ο εαυτός της και έχει αρκετή αυτοπεποίθηση, τόση ώστε να φοράει ψηλοτάκουνα ακόμα και με τον τζιν της. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να θέλει να κοιτάνε περισσότερο τα παπούτσια της, παρά εκείνη.


Αν φοράει στιλέτοΞέρεις, αυτό το τακούνι που έφαγε και ο Κούγιας και του άνοιξε το κεφάλι. Είναι να μην σου τύχει. Στο θέμα μας τώρα. Αυτή η γυναίκα φωνάζει από μακριά «Σας παρακαλώ, κοιτάξτε με»! Είναι ο δικός της τρόπος για να τραβήξει την προσοχή σου. Κι άμα φοράει και μίνι, από το κακό στο χειρότερο.


Πηγή: men24.gr

Πηγή

http://www.otherside.gr