Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ακόμα ένα ψυχοτέστ προσωπικότητας!!!



· Είστε σε μια έρημο.. Περιπλανιέστε αρκετές μέρες και βρίσκεται στην άμμο ένα ξίφος. Πως είναι? Είναι πολύτιμο? Και τι θα το κάνετε? Θα το πάρετε μαζί σας? Αν ναι γιατί? ( για προστασία.. επειδή είναι αξίας κ.λ.π.)

· Προχωράτε στην έρημο.. Βρίσκετε αυτή την φορά ένα ποτήρι. Τι έχει μέσα? τι το κάνετε? το παίρνετε μαζί σας?



· Συνεχίζετε το ταξίδι και βρίσκετε ένα κουτί. Περιγράψτε το.. Τι έχει μέσα ?

· Υστερα βλέπετε μπροστά σας σε μια σκάλα. Από τι υλικό είναι? Αν είχατε την δυνατότητα ανεβαίνοντας τα σκαλιά της να οδηγηθείτε κάπου που θα ήταν αυτό? Νοιώθετε ασφάλεια όταν ανεβαίνετε ή έχετε αμφιβολίες για την σιγουριά που σας προσφέρει?

· Έπειτα βρίσκετε ένα άλογο.. Πως είναι το άλογο? τι χρώμα? Τι συναίσθημα σας βγάζει? Το παίρνετε μαζί σας;

· Μετά από πολλή κούραση φτάνετε σε μια όαση. Πως είναι η όαση?τι κάνετε εκεί? Πίνετε νερό? Ξεκουράζεστε? Τι συναίσθημα νοιώθετε τώρα?

· Τέλος φτάνετε σε ένα τοίχο/φράχτη. Πως είναι ο τοίχος/φράχτης? Θα σκραφαλώσετε ή θα αναζητήσετε άλλη διέξοδο?


                                                         


                                                    Απαντήσεις!!!!!!


-Το σπαθί συμβολίζει τον πατέρα σας. Την σχέση σας μαζί του.. Δείχνει αν νοιώθετε σιγουριά μαζί του ή φόβο.. Όσοι το παίρνετε θα πει ότι κουβαλάτε κάτι από τον πατέρα σας μαζί σας είτε είναι οι συμβουλές του είτε οι αναμνήσεις..

-Το ποτήρι είναι η μάνα σας και η σχέση μαζί της.. Αν απαντήσατε ότι έχει μεσα υγρό έχετε καλή σχέση.. Όσοι πίνετετο υγρό και αφήνετε το ποτήρι θα πει πως πήρατε ότι ήταν να πάρετε από τη μάνα σας και είσαστε περισσότερο ανεξάρτητοι.. Όσοι το παίρνετε μαζί σας κουβαλάτε κάτι από τη μάνα σας μαζί ενώ όσοι το παρατάτε δεν έχετε τίποτα από αυτή και είστε τελείως ανεξάρτητοι.

-Το κουτί είστε εσείς.. Τα συναισθήματα σας, η σκέψεις και η αυτοεκτίμηση σας..

-Η σκάλα είναι οι φίλοι σας. Αν σας πηγαίνει σε μέρη με κόσμο έχετε πολλούς φίλους αν σας πηγαίνει σε μοναχικό μερος είστε περισσότερο μοναχικοί. αν την παίρνετε μαζί σας για περίπτωση ανάγκης έχετε φίλους για τις δύσκολες στιγμές. Επίσης φένεται η σιγουριά που νοιώθετε για τις φιλίες σας ή οι ανασφάλειες σας..

-Το άλογο είναι ο σύντροφός σας. Αν είναι λευκό δείχνει ρομαντισμό ενώ αν είναι μαύρο δείχνει πάθος. Δείχνει επίσης τα χαρακτηριστικά που πιστεύετε ότι έχει ο συντροφος σας ή που θα θέλατε να έχει.

-Η όαση είναι η μελλοντική σας ζωή. Πως την οραματίζεστε και τι προσδοκάτε. Επίσης το συναίσθημα που θα θέλατε να νοιώσετε ως αποτέλεσμα των προσπαθειων σας..

-Ο τοίχος συμβολίζει τα εμπόδια που θα βρείτε στην πορεία σας και τον τρόπο που θα τα ξεπεράσετε. Επίσης το πόσο προσπαθείτε να βρείτε λύση ως το τέλος ή το αν παραιτείστε ευκολα..Οι ερμηνείες είναι «ανοιχτές» και μπορούν να
αποκτήσουν μεγαλύτερο βάθος αν τις ερμηνεύσετε
με βάση τα βιώματα και τον χαρακτήρα σας..



Πηγή
http://iparxei-mageia.pblogs.gr