Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Οι αποχρώσεις που σε κάνουν σέξι πιτσιρίκα


Δεν ξέρεις ποιο χρωματάκι να διαλέξεις για τα μαλλάκια σου για να δείχνουν λαμπερά και ταυτόχρονα να σου αφαιρούν χρόνια; Εντυπωσιακά ξανθά, φλογερά κόκκινα και μυστηριώδη καστανά έρχονται να σου ταράξουν τα ήρεμα …μαλλάκια σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να δείχνεις σέξι πιτσιρίκα με το κατάλληλο χρώμα μαλλιών.



Γενικά: αν η χρωματική απόχρωση των μαλλιών σου, δεν ταιριάζει τέλεια με την απόχρωση της επιδερμίδας σου τότε δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να δείχνεις πιτσιρίκα πόσο μάλλον σέξι.


Δώσε βάση: η απόχρωση της βάσης σου είναι πολύ σημαντική για να δείχνεις παιδούλα. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι όσο μεγαλώνεις και το δέρμα σου χάνει κάτι παό τη λάμψη του, το χρωμάτων μαλλιών σου πρέπει να εξισορροπήσει την κατάσταση κάνοντας το προσωπάκι σου να δείχνει ακόμη πιο φωτεινό. Αν είσαι μελαχρινή τότε δεν αποκλείεται να δείχνεις κάπως χλωμή , γι' αυτό για να φωτίσεις το προσωπάκι σου δεν έχεις παρά να κάνεις ανταύγειες ή να "ανοίξεις" το χρώμα των μαλλιών σου ένα τόνο. Αν είσαι ξανθιά πλατινέ δεν έχεις παρά να "σκουρύνεις" το ξανθό σου ένα τόνο και θα δεις το προσωπάκι σου λάμπει ξανά!


Ναι στις ζεστές ανταύγειες: οι ζεστές αποχρώσεις στις ανταύγειες όπως οι χρυσές για παράδειγμα ανεξάρτητα από τη βάση που έχεις σου χαρίζουν ένα πιο νεανικό και παιχνιδιάρικο λουκ και χαρίζουν ζωντάνια στην κόμη σου. Ειδικά αν νιώθεις τα μαλλάκια σου άτονα τότε οι ανταύγειες ή τα φλασάκια θα χαρίσουν κίνηση στα μαλλιά σου. Αν είσαι καστανή τότε οι ανταύγειες στις αποχρώσεις της καραμέλας και του χρυσουχάλκινου είναι ότι πρέπει για εσένα. Αν είσαι ξανθούλα γύρισε το στο μελί ή κάνε πολλές μελί ανταύγειες και θα στάζεις μέλι!
Σε συνδυασμό με το κατάλληλο χρώμα στα μαλλάκι και το κατάλληλο στιλ μαλλιών είναι δυνατόν να σε μεταμορφώσει και να σε κάνει να δείχνεις πιο πιτσιρίκα και σέξι από ποτέ, όπως:


Ξέχασε τα εξτρίμ χτενίσματα: με τις ανταύγειες ο χρυσός κανόνας της μόδας less is more βρίσκει και εδώ εφαρμογή! Δε χρειάζεται να δώσεις έξτρα όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού μου, ούτε να πλέκεις τα μαλλάκια σου χίλιους κότσους για να ξεχωρίσεις και να λάμψεις.
Επίσης τα "ψηλά" χτενίσματα όπως μια αλογοουρά που είναι και in αφήνει το προσωπάκι σου σε κοινή θέα και αυτομάτως σε κάνει να δείχνεις πιο πιτσιρίκα από ποτέ. Πιάσε με ένα κλαμεράκι τα μαλλάκια σου ψηλά( που είναι και σέξι και ανέμελο καλοκαιρινό στιλ) και κλέψε την παράσταση εύκολα και απλά!

Ξέχασε τα γκρίζα: υπάρχει περίπτωση να δείχνεις πιτσιρίκα με γκρι-λευκή ρίζα; Έτσι δεν έχεις παρά να είσαι συνεπής στο ραντεβού σου με τη βαφή της ρίζας σου και να μην την ξεχνάς. Τα λευκά μαλλιά καλό είναι να γίνουν πιο σκούρα και ιδιαίτερα να εναρμονιστούν με όλο το χρωματικό σύνολο του κεφαλιού σου. Η μάσκαρα για τη ρίζα την καλύπτει έστω και προσωρινά και σου κόβει χρονάκια!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

Πηγή
http://www.womenonly.gr/