Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ντύσιμο-Χριστουγεννιάτικα tips


ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μην αγοράζετε ρούχα που θα τα βάλετε ΜΟΝΟ μία φορά! Το βραδινό φόρεμα είναι ενδεδειγμένο γι‘ αυτές τις μέρες και είναι μια καλή εποχή να φορέσετε κάποιο άλλο χρώμα εκτός του μαύρου. Εκτός από το γιορτινό και κλασσικό κόκκινο, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα χρώματα όπως καφέ, μπλε σκούρο, κυπαρισσί, μοβ, ασημί, χρυσό.




ΔΕΝ είναι απαραίτητο να είναι μακρύ, εκτός αν είστε καλεσμένη κάπου πιο επίσημα. Τα μακριά φορέματα είναι πιο δύσκολο να τα ξαναφορέσετε. Μπορείτε επίσης απλά να κοντύνετε κάποιο μακρύ φόρεμα που έχετε ήδη και δεν το έχετε πολυφορέσει.Αν το κάνετε μίνι, θα μοιάζει σαν καινούργιο.Τα παπούτσια πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Επιθεωρείστε τα…κάποιες ημέρες πριν. Και περιποιηθείτε τα αν χρειάζεται.Το καλσόν πρέπει να είναι κανούργιο! Δεν είναι ωραίο σε μια βραδινή εμφάνιση, να έχει ψεγάδι το καλσόν (για καλό και για κακό, αγοράστε δύο και πάρτε το ένα μαζί σας, στην τσάντα ή στο αυτοκίνητο….για την περίπτωση ατυχήματος -πόντου)Πάνω από το φόρεμα θα χρειαστείτε ένα παλτό σε κλασσικό χρώμα, το οποίο θα βγάλετε, όταν θα μπείτε σε εσωτερικό χώρο. Οι κυρίες που κρυώνουν περισσότερο ή που φορούν φορέματα εξώπλατα, καλό θα είναι να έχουν μαζί τους μια πασμίνα (εσάρπα από κασμίρ και μετάξι).Το τσαντάκι είναι μια σημαντική λεπτομέρια. Πάντα, να κρατάτε ένα τσαντάκι, ακόμα και αν δεν σας βολεύει. Ολοκληρωμένη εμφάνιση χωρίς τσάντα, δεν γίνεται..



ΑΝΔΡΕΣ

Για τους κυρίους τα πράγματα είναι πιο εύκολα….Φορέστε ένα σκούρο κοστούμι, καινούργιο ή όχι. Αν δεν είναι καινούργιο, στείλτε το ένα καθαριστήριο, για να φαίνεται “φρέσκο“. Σήμερα κάντε το αυτό!!!!!Αγοράστε ένα καινούργιο πουκάμισο, έτσι για την ανανέωση. Αν έχετε όλα τα κλασσικά χρώματα (που έχουμε ήδη πει) όπως άσπρο, γαλάζιο, ροζ, μαύρο , αγοράστε κάτι διαφορετικό όπως γκρι, μοβ, καφε αναλόγως του κοστουμιού (αν έχετε γκρι κοστούμι, τσεκάρετε το συνδυασμό του με καφέ πουκάμισο….). Αν έχετε μπλε σκούρο , τσεκάρετε το μοβ σκούρο πουκάμισο ή το γκρι.Τα παπούτσια πρέπει να είναι καθαρά! Περιποιηθείτε τα !!! Η ζώνη (απαραίτητη) στο ίδιο χρώμα με τα παππούτσια. Απλή, κλασσική, για κοστούμι.Οι κάλτσες, έχουμε πει στο ίδιο χρώμα με το παππούτσι.Αν έχει πολύ κρύο, μπορείτε να φορέσετε παλτό ΄η καπαρντίνα πάνω από το κοστούμι.Μια ωραία λεπτομέρια, που τελευταίως δεν την βλέπουμε είναι το μαντήλι στην τσέπι του σακακιού. Πρέπει να είναι μεταξωτό το μαντήλι, σε σωστό μέγεθος και να ταιριάζει χρωματικά με το κοστούμι. Ρωτείστε στα μαγαζιά με ανδρικά ρούχα, να σας προτείνουν κάτι.
Πηγή
http://www.stilato.gr/