Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μεταμορφωθείτε-VIRTUAL MAKE OVER



Θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας και δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο κούρεμα στα μαλλιά σας; Θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ μακιγιάζ στο πρόσωπό σας μέσα σε μερικά λεπτά; Θέλετε να διαλέξετε γυαλιά που να ταιριάζουν απόλυτα στο σχήμα του προσώπου σας χωρίς να βγείτε από το σπίτι; Θέλετε να δοκιμάσετε χρωματιστούς φακούς επαφής και να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο; Να δοκιμάσετε στυλ μαλλιών και μακιγιάζ για το γάμο σας; Θέλετε να δείτε πως θα ήταν το πρόσωπό σας χωρίς ατέλειες; Να δείτε το πρόσωπό σας μετά από ένα λίφτινγκ; Σας αρέσουν τα μαλλιά κάποιας διάσημης σταρ του Χόλυγουντ και θέλετε να δοκιμάσετε το στυλ πάνω σας;


Νομίζω πως σίγουρα θα το θέλατε. Αναρωτιέστε πως μπορούν να γίνουν όλα αυτά; Πολύ εύκολα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία φωτογραφία σας και με μερικά κλικ μπορείτε να μεταμορφωθείτε. Virtual make over είναι η μαγική λέξη. Σε αυτά τα προγράμματα απλώς βάζεις τη φωτογραφία σου και μπορείς να δοκιμάσεις όποια αλλαγή θα ήθελες να κάνεις πάνω σου να πειραματιστείς και να μεταμορφώσεις την εικόνα σου.

Σε έρευνα που έκανα για τα virtual make over, βρήκα τα 2 καλύτερα και τα πιο ενδιαφέροντα και σας τα παρουσιάζω. Μπείτε για να δοκιμάσετε αυτό που θα θέλατε να αλλάξετε πάνω σας ή απλώς διασκεδάστε!


http://www.taaz.com/makeover.html

http://www.hairfinder.com/hair_imaging.htm

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!


Πηγή
http://www.beautysecrets.gr