Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τo ιδανικό μαγιό για την απόχρωση της επιδερμίδας σας


Αναζητώντας το κατάλληλο μαγιό πρέπει εκτός από τη γραμμή να δίνετε σημασία στο χρώμα. Παράγοντας που πρέπει να καθορίζει την επιλογή σας είναι η απόχρωση της επιδερμίδας σας.


Αν, για παράδειγμα, έχετε λευκή ή ωχρή επιδερμίδα με μαύρα ή καστανά μαλλιά, το ιδανικό είναι το μαύρο (Victoria’s Secret) ή λευκό μαγιό (Michael Kors) ενώ πρέπει να αποφεύγετε το μπεζ, το πορτοκαλί, το χρυσό και τα παστέλ.


Αν έχετε μεσαία έως σκουρόχρωμη επιδερμίδα με σκούρα μάτια και μαλλιά, προτιμήστε το τυρκουάζ, το σμαραγδί (Victoria’s Secret), το κόκκινο του ρουμπινιού και το μοβ του αμέθυστου (Incanto) ενώ αποφύγετε τις γήινες αποχρώσεις και τα παστέλ.


Αν έχετε μπρούτζινη έως ελαφρά σταρένια επιδερμίδα και μαλλιά ανοιχτά καστανά ή ξανθές ανταύγειες με πράσινα ή μελί μάτια, δοκιμάστε το καμηλό, μπεζ, καφέ, χρυσό (Victoria’s Secret) ή σοκολατί (Η&M) ενώ αποφύγετε τις αποχρώσεις του μπλε συμπεριλαμβανομένου του navy.



Αν έχετε ανοιχτή ή ροζέ επιδερμίδα με ξανθά ή ξανθοκάστανα μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια, φορέστε αποχρώσεις φρούτων που χρησιμοποιούνται στα sorbet (Zimmermann), κανελί, ασημί (Cruz) και baby blue ενώ αποφύγετε το μαύρο και το πορτοκαλί.




Αν έχετε ζεστή, κρεμ επιδερμίδα με χρυσά ξανθά ή ανοιχτόχρωμα κόκκινα μαλλιά και πράσινα ή μπλε μάτια, προτιμήστε το lime, το πράσινο του μήλου, το καφέ της μόκα (Huit), το κανελί και το πράσινο του πεπονιού ενώ αποφύγετε τις σκοτεινές και χλωμές αποχρώσεις.


Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα
Πηγή OTENET Portal


Πηγή
http://manina4teens.wordpress.com