Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σούπερ μαύρισμα σε χρόνο ρεκόρ!



Αν περιμένεις να αποκτήσεις εύκολα και δια μαγείας το μαύρισμα των ονείρων σου, τότε θα περιμένεις για πολύ καιρό! Διάβασε παρακάτω πώς με την κατάλληλη προετοιμασία θα καταφέρεις να αποκτήσεις το μαύρισμα που πάντα ζήλευες!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ποια γυαλιά ταιριάζουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου;



Βρες εδώ με τη βοήθεια του οπτικού Δημήτρη Πέτρου τις βασικές αρχές που θα σε βοηθήσουν να βρεις τα κατάλληλα γυαλιά για το πρόσωπό σου για να πας για ψώνια υποψιασμένη!
Οι βασικοί κανόνες έχουν να κάνουν με το σχήμα του προσώπου. Όταν έχεις στρογγυλό πρόσωπο δεν πας ποτέ σε στρογγυλές φόρμες και το αντίθετο, όταν έχεις τετραγωνισμένο πρόσωπο δεν πας σε τετραγωνισμένα γυαλιά γιατί τονίζουν. Πρέπει πάντα να κάνεις την αντίθεση.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

O γάιδαρος δίνει μαθήματα...σοφίας



Μια μέρα o γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι.
Το ζώο φώναζε απελπισμένα για ώρες κι ο αγρότης προσπαθούσε να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει.
Τέλος, αποφάσισε ότι το ζώο ήταν γέρικο, και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήταν πολλά.
Δεν άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει να σώσει τον γάιδαρο. Το μόνο που σκέφτηκε να κάνει ήταν να το θάψει ζωντανό.
Κάλεσε όλους τους γείτονές του να...
έρθουν και να τον βοηθήσουν.
Πήραν όλοι από ένα φτυάρι και άρχισαν να πετάνε χώματα στο πηγάδι.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Fit... με περπάτημα;


Αν και η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης μας, πολλοί λίγοι είναι αυτοί που φροντίζουν με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό τους. Η καθιστική ζωή και τα επιπλέον κιλά μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την άρνηση για γυμναστήριο. Τι μπορεί να κάνει κάποιος για να το αντιμετωπίσει;

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σωστή διατροφή στις Πανελλήνιες εξετάσεις

 

Για καλή μνήμη και ξεκούραστο εγκέφαλο

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, αρκετοί γονείς και νέοι σπεύδουν στο ιατρείο αναζητώντας την ιατρική ενίσχυση του οργανισμού κατά την διάρκεια των εξετάσεων και της σχετικής με αυτές προετοιμασίας. Παρά το γεγονός ότι σήμερα σχεδιάζονται εξατομικευμένα ιατρικά προγράμματα ανάλογα και με το είδος πιθανών συνοδών παθολογικών προβλημάτων, συχνών στον εφηβικό – νεανικό πληθυσμό (π.χ. υπόταση, αναιμία, έντονοι πόνοι περιόδου, δυσανεξία στην λακτόζη, σπαστική κολίτιδα) υπάρχουν γενικές ιατρικές συστάσεις, κοινές για όλα τα άτομα.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τι αποκαλύπτουν οι μουντζούρες σου;



Από μικρή, κάθε φορά που βαριόσουν ή στοχαζόσουν και μπροστά σου τύχαινε να βρίσκεται μολύβι και χαρτί, ασυνείδητα σχημάτιζες μουτζούρες, άλλοτε καλλιτεχνικές και άλλοτε απλές ή ολότελα σουρεαλιστικές. Τα σχολικά σου βιβλία είναι γεμάτα από καρδούλες, σπιτάκια και το όνομα του πρώτου σου έρωτα ενώ ακόμη και σήμερα πιάνεις τον εαυτό σου να σχεδιάζει βέλη ή τετράγωνα ενώ ταυτόχρονα μιλάς στο τηλέφωνο για ζητήματα επαγγελματικά; Ακόμη και το πρωί, ενώ πίνεις το καφεδάκι σου και ελέγχεις τους λογαριασμούς που οφείλεις να πληρώσεις σχηματίζεις πάνω στους φακέλους κουκίδες, βάρκες και αεροπλανάκια; Πόσο τυχαίες είναι οι μουτζούρες σου; Μήπως δείχνουν πολλά περισσότερα από.. βαρεμάρα;

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Μάθε τι δείχνουν τα πόδια για τον χαρακτήρα




Τα μάτια μπορεί να είναι ο καθρέφτης της ψυχής, αλλά εάν θέλεις πραγματικά να μάθεις τα πάντα για κάποιον, δες τα πόδια του!
Η «ανάγνωση» των ποδιών είναι μια πρακτική που αναπτύχθηκε στην Κίνα και την Ινδία πριν από περίπου 5.000 χρόνια και πηγάζει από την πεποίθηση ότι τα πόδια είναι ο καθρέπτης του σώματος και της ψυχής. Οποιαδήποτε εξογκώματα, κάλοι ή πόνοι στα πόδια είναι ενδεικτικά άλλων προβλημάτων υγείας . Το σώμα όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το νου, οπότε και τα πόδια μας αντανακλούν την προσωπικότητά μας.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δείξε μου πώς γράφεις, να σου πω το χαρακτήρα σου



Η γραφή δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας!

Ακόμη κι αν έχεις αφήσει χρόνια τα σχολική θρανία ή τα φοιτητικά έδρανα, συχνά χρειάζεται να συμπληρώσεις έγγραφα ή να γράψεις "ραβασάκια" στον ξεχασιάρη σύντροφό σου. Παρατήρησε το στυλ της γραφής σου, δες τα επιμέρους χαρακτηριστικά της και θα εκπλαγείς με όσα αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα! Κάνε το τεστ της γραφής και μάθε τι δείχνει για εσένα το δικό σου το γραπτό!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πώς να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας με φυσικούς τρόπους

 

Τι επηρεάζει τη γόνιμη ηλικία των γυναικών

Μόλις πριν από δεκαπέντε χρόνια, η μέση γυναίκα αποκτούσε παιδί σε ηλικία 25 ετών. Σήμερα, οι περισσότερες γυναίκες δεν αρχίζουν καν να προσπαθούν μέχρι να φτάσουν τα 30.Όσες καθυστερούν να γίνουν μητέρες πιστεύουν ότι αυτή η καθυστέρηση σημαίνει περισσότερη οικονομική ανεξαρτησία, περισσότερες πιθανότητες ευτυχίας στο γάμο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.