Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πες μου τι ώρα γεννήθηκες… να σου πω ποιος είσαι!


Από τον Γιώργο Ματσάγγο
Η ώρα γέννησής μας είναι σημαντική, αφού προσδιορίζει τις επιδιώξεις μας, τους στόχους μας και κατά κάποιον τρόπο την τύχη μας. Η ώρα γέννησης του κάθε παιδιού επηρεάζει ανάλογα και το οικογενειακό του περιβάλλον. Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε την ακριβή ώρα γέννησής σας, αλλά μόνο κατά προσέγγιση, μπορείτε να δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Φάκελος - Σώμα: Αδυνατίστε ανάλογα με τον σωματότυπό σας


Επιμέλεια:Μυρτώ Αντωνοπούλου
Αποδεχτείτε το σώμα που σας χάρισε η φύση με τα υπέρ και τα κατά του. Επειδή, ωστόσο, αυτό είναι η θεωρία, το Vita, με τη βοήθεια και των ειδικών, πέρασε στην πράξη, «φακελώνοντας» όλους τους σωματότυπους, για να ανακα­λύ­ψετε ποιος είναι ο δικός σας. Ακόμη, θα βρείτε ένα πρόγραμμα fitness που αντι­στοιχεί σε κάθε τύπο, για σώμα σμιλεμένο και με προσωπικό­τητα, συμβουλές διατροφικής συμπεριφοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και στυλι­στικά μυστικά που θα αναδεί­ξουν κάθε γυναίκα.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πόσο επηρεάζει το ντύσιμο την ψυχολογία μας;


Τα ρούχα μας αποτελούν προέκταση του εαυτού μας και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται επιπόλαια. Πολλά κρυμμένα μηνύματα μπορεί να αποκαλυφθούν από την προσεκτική παρατήρηση των ρούχων που φορά κάποιος, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μια λανθασμένη στυλιστική επιλογή, μας “ρίχνει” ψυχολογικά.