Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Το τεστ που αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα

 


Πάρε μολύβι και χαρτί και κάνε το τεστάκι. Στη συνέχεια διάβασε την ανάλυση και δες τι αποκαλύπτουν οι απαντήσεις σου. Θα εκπλαγείς με την ορθότητα των διαπιστώσεων...
 

                               Κάνε το τεστ


1. Βρίσκεις τυχαία ένα κουτί στο δρόμο. Τι έχει μέσα;

2. Αν μπορούσες να επιλέξεις ένα μέρος για να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου που θα ήταν;

3. Περιφέρεσαι στην έρημο όλη ημέρα όταν ξαφνικά βλέπεις ένα χωριό σε απόσταση. Μπορείς επίσης να δεις και μια όαση, όχι πολύ μακριά. Προς ποιά κατεύθυνση θα αποφασίσεις να πας;

4. Τι θα έκανες αν ξαφνικά έχανες τα πάντα;

5. Αν αύριο ήταν Κυριακή, τι θα ήθελες να κάνεις;

6. Αν βρεθείς σε δύσκολη θέση, σε ποιόν θα στραφείς για βοήθεια;

7. Αν μπορούσες να σταματήσεις το χρόνο, σε ποιά ηλικία της ζωής θα ήθελες να σταματήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου;

8. Αν σου έλεγαν ότι θα ζήσεις μόνο ένα 24ωρο ακόμη, πώς θα ήθελες να το περάσεις;

9. Αν θα μπορούσες να σώσεις ένα μόνο αντικείμενο από πυρκαγιά, ποιό θα διάλεγες;
                       
   Τι απάντησες; Μάθε τι δείχνει για εσένα

1. Η απάντησή σου αποκαλύπτει τι είδους τύχη νομίζεις ότι έχεις. Αν φαντάστηκες κάποιο αντικείμενο που δεν έχει καμία χρηματική ή συναισθηματική αξία τότε θεωρείς τον εαυτό σου άτυχο. Αν πάλι βρήκες κάποιον θησαυρό ή χρήματα, νιώθεις τυχερή. Αν το κουτί ήταν άδειο τότε προφανώς και δεν πιστεύεις στην τύχη.

2. Αν επέλεξες το μέρος όπου ζεις σήμερα, η ζωή σου είναι άνετη κι ευχάριστη. Αν επέλεξες μακρινό προορισμό, είσαι ονειροπόλα και ρομαντική ενώ αν δεν μπορείς να αποφασίσεις το που τότε δεν έχεις προσκολήσσεις.

3. Η επιλογή ανάμεσα στην όαση και το χωριό δείχνει την επαγγελματική σου ηθική. Αν επέλεξες πρώτα την όσαση αντιπαθείς τους κανόνες, είσαι παρορμητική και πολυπράγμων. Στη δουλειά σου μπορεί να χρονοτριβείς ενώ βάζεις πάνω απ΄ όλα την προσωπική σου ευχαρίστηση. Αν όμως επέλεξες πρώτο το χωριό, τότε αναλαμβάνεις ευθύνες, ξέρεις να οργανώνεις το χρόνο σου σωστά και σχεδιάζεις την κάθε σοτ κίνηση.

4. Αν επέλεξες ένα νέο ξεκίνημα είσαι ανάμεσα σε αυτούς που αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεώ τους και δεν δέχεσαι απλά τις περιστάσεις της ζωής.

5. Η απάντησή σου αυτή έχει να κάνει με την οικονομική διαχείρηση. Η Κυριακή, ημέρα ρεπό και ξεκούρασης αντιπρσωπεύει τα χρήματα που έχεις στη διάθεσή σου και το πώς θέλεις να τα δαπανήσεις. Αν επέλεξες να μείνεις σπίτι, ξοδεύεις πάντα όσο το δυνατόν λιγότερα. Αν επέλεξες να πας για ένα καφέ ή βολτούλα, ξοδέυεις με σύνεση ενώ αν φαντάστηκες εξόρμηση στα μαγαζιά προφανώς είσαι σπάταλη. Τέλος, αν φαντάστηκες πως αθλείσαι, τότε είσαι φαν της αποταμίευσης για δύσκολες ώρες.

6. Αν δεν επέλεξες να ζητήσεις βοήθεια αλλά να ανεβείς μόνη το Γολγοθά, είσαι ιδιαίτερα δυνατή και σκληρή σαν χαρακτήρας. Αν απευθύνθηκες σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο, μάλλον είσαι κάπως ανασφαλής και δεν είσαι έτοιμη να αναλάβεις ευθύνες σε δύσκολες καταστάσεις ενώ αν αποτάνθηκες σε κάποιον ειδικό πχ δικηγόρο ή ψυχολόγο κτλ τότε είσαι ρεαλίστρια.

7. Η ηλικία που ο καθένας επιλέγει συνήθως αντιπροσωπεύει την περίοδο αυτή κατά την οποία ήσουν ευτυχισμένη κι ανέμελη ή είχες μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν επιθυμείς να επιστρέψεις στην παιδική σου ή εφηβική ηλικία, τότε αποζητάς την ανεμελιά και μια ζωή χωρίς ευθύνες. Αν επιλέγεις τη σημερινή εποχή, τότε είσαι συναισθηματικά ώριμη και πετυχημένη.

8. Εάν επέλεξες στενούς φίλους και την οικογένεια έχεις έντονα συναισθηματική φύση. Αν προτιμάς να έμενες μόνη τότε ίσως να είναι κυκλοθυμικός χαρακτήρας και δυσαρεστημένη από τη ζωή.

9. Αν πρόκειται για ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή κάτι παρόμοιο τότε είσαι έντονα συναισθηματική. Εάν το αντικείμενο είναι ένα ρούχο ή κάτι για να φορέσεις, τότε είσαι επροσεκτική στις κινήσεις σου. Αν επέλεξες κάτι που έχει μεγάλη χρηματική αξία, δείχνει πως αρέσκεσαι στην καλή ζωή και δεν μπορείς να αποχωριστείς τα υλικά αγαθά. Εάν αποφάσισες να πάρεις το διαβατήριο ή το laptop σου είσαι πρακτικός άνθρωπος.


Πηγή
http://www.womenonly.gr