Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ψυχολογικό τεστ: Οι πόρτες


Τα ψυχολογικά τεστ είναι μια μορφή παιχνιδιού, τα οποία όμως δείχνουν σοβαρά χαρακτηριστικά του στόμου που το κάνει. Ανάλογα με την ικανότητα ή τις γνώσεις του εξεταστή, το τεστ μπορεί να εντρυφήσει ακόμα και στα πιο εσώψυχα του ανθρώπου.

Ο τρόπος που λειτουργούν τα τεστ είναι πολύ απλός. Απευθύνουμε μια ερώτηση με τέτοιον τρόπο, ωστε ο συνειδητός νους να μην μπορεί να την απαντήσει. Οι ερωτήσεις έχουν δημιουργηθεί μέ τέοιο τρόπο ώστε να απευθύνονται κατευθείαν στο υποσυνείδητο και εκείνο ανενόχλητο από τον έλεγχο του συνειδητού νου, να απαντάει.

Το παρακάτω τεστ είναι πολύ απλό αλλά και αρκετά ενδιαφέρον.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τα λάθη που σας προσθέτουν χρόνια


Το μακιγιάζ και το χτένισμα μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Το μακιγιάζ και το χτένισμα είναι από τα πιο ισχυρά όπλα που έχουν στη διάθεσή τους οι γυναίκες για να δείχνουν όμορφες. Πολλές φορές, τα διάφορα τεχνάσματα μας βοηθούν να δείχνουμε και μερικά χρόνια νεότερες. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή! Η υπερβολή και ο πολύς αυτοσχεδιασμός δεν είναι πάντα με το μέρος μας και μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

10 Συνήθειες που Πρέπει να Ξεχάσετε!!



H φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου για τις περισσότερες γυναίκες έχει καθιερωθεί ως καθημερινή αναγκαία συνήθεια. Mήπως όμως άθελά μας κάποιες φορές κάνουμε πράγματα που, αντί να ωφελούν, βλάπτουν τελικά την υγεία και την ομορφιά του δέρματός μας; Συγκεντρώσαμε 10 από τα πιο συχνά λάθη για τη σωστή φροντίδα του προσώπου και σας τα παρουσιάζουμε μαζί με τις προτάσεις μας. Aλλάξτε τώρα τις «κακές» συνήθειες, για να μην παραπονιέστε αργότερα ότι, παρά τις περιποιήσεις που προσφέρετε στο πρόσωπό σας, η όψη του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.