Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Τι λέει το χρώμα της κρεβατοκάμαρας σου για τον χαρακτήρα σου



Το σπίτι σου, λέει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα σου. Ειδικά το βασικό χρώμα που έχεις επιλέξει για την κρεβατοκάμαρα σου, μπορεί να μαρτυρήσει πληροφορίες που δεν μπορείς να φανταστείς. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις ότι μιλάμε σοβαρά. Η λίστα που ακολουθεί θα φανεί χρήσιμη και για να ψυχολογήσεις τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Έχει μπλε τοίχο; Έχει άσπρο; Τι σημαίνει αυτό;


Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις, να ξέρεις ότι δεν τα βγάλαμε από το μυαλό μας. Η αλυσίδα ξενοδοχείων Τravelodge έκανε έρευνα σε 2.000 Βρετανούς και τις συνήθειες τους. Από τις απαντήσεις τους, προέκυψαν τα παρακάτω.
 

ΧΡΥΣΟ

Έχεις χρυσές λεπτομέρειες, χρυσό πολυέλαιο και γενικά μόλις μπαίνεις στο δωμάτιο σου, λάμπει ο τόπος; Τότε μάλλον είσαι γυναίκα καριέρας και σου αρέσει η πολυτέλεια. Μπορεί να δουλεύεις σε τράπεζα, να είσαι επιχειρηματίας ή εισοδηματίας. Το λαμπερό μέταλλο, συνδέεται με τον πλούτο.
 

ΑΣΠΡΟ Ή ΚΡΕΜ

Αν οι τοίχοι σου είναι άσπροι αλλά και πολλές άλλες λεπτομέρειες στην κρεβατοκάμαρα σου, τότε μάλλον δουλεύεις πολλές ώρες την ημέρα. Επίσης, είναι πιθανό να παίρνεις δουλειά στο σπίτι και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. 3 φορές τη βδομάδα συγκεκριμένα!
 

ΚΟΚΚΙΝΟ

Θέλεις να τραβάς την προσοχή, έχεις έντονη προσωπικότητα και παρά τα φαινόμενα, κάνεις σεξ μόνο μια φορά την εβδομάδα (και αν).
 

ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΧΤΟ

Εσύ μάλλον είσαι δεσμευμένη και μάλιστα κάνεις σεξ 3 φορές την εβδομάδα το λιγότερο!
 

ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ

Αν νιώθεις μοναξιά, αν είσαι κουρασμένη συνέχεια και αν γενικά κάτι σου φταίει, τότε να ξέρεις ότι μπορεί να φταίει το χρώμα του δωματίου σου.
 

ΓΚΡΙ

Αν το βασικό χρώμα της κρεβατοκάμαρας σου είναι το σκούρο γκρι, τότε μάλλον και εσύ όπως και όσοι συμμετείχαν στην έρευνα, έχεις την τάση να ψωνίζεις πολύ online ενώ είσαι στο κρεβάτι παρά να κοιμάσαι.
 

ΜΟΒ

Κουράζεσαι εύκολα! Είσαι δραστήρια και δύσκολα αφήνεις τον εγκέφαλο σου να... σβήσει. Μάλλον βλέπεις και περίεργα όνειρα.
 

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Είσαι γενικά ζεστός άνθρωπος και κοιμάσαι καλά τα βράδια.
 

ΑΣΗΜΙ

Όπου ασημί, εννοούμε το μέταλλο. Συμβολίζει τον πλούτο αλλά επίσης δείχνει ότι μάλλον κάποιες φορές της εβδομάδας, επιλέγεις να γυμναστείς κατ' οίκον!
 

ΠΡΑΣΙΝΟ

Είσαι ήρεμος άνθρωπος και ξυπνάς χαμογελώντας.
 

ΚΙΤΡΙΝΟ

Το κίτρινο χρώμα στην κρεβατοκάμαρα εξασφαλίζει χαλάρωση. Άρα, μπαίνοντας κάποιος στη δική σου, καταλαβαίνει αμέσως ότι σου αρέσει να χαμογελάς, να παίρνεις βαθιές ανάσες όταν προκύπτουν δύσκολα και να πλησιάζεις τους ανθρώπους.
 

ΜΠΛΕ

Κοιμάσαι καλύτερα από ό,τι οι άλλοι που έχουν επιλέξει κάποιο άλλο χρώμα για το δωμάτιο τους. Είσαι ήρεμος άνθρωπος και ξυπνάς έχοντας θετικές σκέψεις στο νου.


Πηγή
http://www.ladylike.gr