Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Εσύ ποια πόρτα θα διαβείς; Κάνε το τεστ!



Ποια πόρτα σου τραβάει περισσότερο την προσοχή; Ποια από τις 6 θα ήθελες να διασχίσεις; Επίλεξε και δες τι θα αποκαλυφθεί για σένα! Τα πιστεύεις, δεν τα πιστεύεις αυτά, κάνε το τεστ! Θα σου πάρει μόνο 2 λεπτά και, πού ξέρεις, μπορεί οι εκτιμήσεις να πέσουν μέσα…


1. Απελευθέρωση. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που χρειάζεται λίγο χώρο για τον εαυτό του. Θέλεις να έχεις την ελευθερία να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο . Προτιμάς ένα μονοπάτι που εσύ ο ίδιος χάραξες, ειδικά ένα με άπειρες δυνατότητες και διαδρομές. Δεν θες να αισθάνεσαι πιεσμένος. Είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και επαναστατικός, αλλά δεν σου αρέσει η αντιπαράθεση. Είναι πιο πιθανό να αντισταθείς παθητικά σε κάποιον ή κάτι. Μισείς να βιάζεσαι και προτιμάς να παίρνεις το χρόνο σου για να απολαμβάνεις τη ζωή.
2. Εσωστρέφεια. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που προτιμά να ταξιδέψει μόνη της. Θέλεις να παρατηρείς, να σκέφτεσαι και να λύνεις όποιο πρόβλημα σου έρχεται στο κεφάλι. Προτιμάς ένα μονοπάτι που είναι φτιαγμένο για έναν. Έχεις πρωτότυπη σκέψη και είσαι διορατικός. Βλέπεις τον κόσμο με ένα μοναδικό τρόπο, και άλλοι μπορούν να κερδίσουν από την παρουσία σου. Είσαι κάπως μοναχικός, αλλά αναπτύσσεις γερούς δεσμούς με τους ανθρώπους μετά από καιρό. Έχεις πολλή κατανόηση.
3. Πολυχρωμία. Είσαι ένα πολύ ελκυστικό και συμπαθητικό πρόσωπο. Σ’ αρέσει να είσαι μέρος του κόσμου… θες να τα ζήσεις όλα! Χρώμα, ενθουσιασμός, ομορφιά είναι απαραίτητα συστατικά της ζωής σου. Για σένα, το ταξίδι μετρά περισσότερο από τον προορισμό. Είσαι περίεργος και ενθουσιώδης για να μάθεις περισσότερα. Σ’ αρέσει να ξεκινάς συζητήσεις και ρωτάς πολλές ερωτήσεις. Είσαι πνευματικός και πνευματώδης. Σκορπάς το γέλιο!
4. Μυστήριο. Η πορεία σου είναι συναρπαστική! Πάντα κινείσαι προς τα εμπρός στη ζωή σου και συχνά προς το άγνωστο. Το ιδανικό μονοπάτι για σένα είναι απρόβλεπτο και ίσως και λίγο τρομακτικό. Το άγνωστο σε έλκει. Συνηθίζεις να σπας τους κανόνες ή να είσαι απρόσεκτος. Μοιάζεις σαν να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι σου βγαίνει! Είσαι πολύ αυθόρμητος και αναζητάς συγκινήσεις.
5. Φιλικότητα. Είσαι ήπιος και επιδιώκεις την ειρήνη. Είσαι συγκρατημένος και δεν σου αρέσει να σου χαλάνε την ηρεμία. Θες να απολαύσεις το ταξίδι της ζωής. Συχνά θα καταφεύγεις στην εύκολη λύση. Η ζωή είναι αρκετά σκληρή και δεν θες να τη δυσκολέψεις ακόμα περισσότερο για τον εαυτό σου. Είσαι σταθερός και υποστηρικτικός για τους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Είσαι γνωστός για την συνέπεια σου και την προσγειωμένη αντίληψη της ζωής.
6. Ηρεμία. Εκτιμάς τη μοναξιά σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Μπορείτε να είσαι μόνος για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αισθάνεσαι μοναξιά. Ψάχνεις το νόημα σε κάθε πτυχή της ζωής. Και ό,τι κάνεις ή σκέφτεσαι έχει κάποια βαθιά αιτία. Δεν σου αρέσει η πολυκοσμία, αλλά σου αρέσουν οι άνθρωποι. Εκτιμάς τις αυθεντικές σχέσεις και προτιμάς το βάθος της αλληλεπίδρασης δύο ατόμων παρά μιας ολόκληρης παρέας.
Πηγή https://ipop.gr
Πηγή
http://www.awakengr.com/esy-pia-porta-tha-diavis-kane-test/