Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ολόσωμες φόρμες: Ποια σου ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπό σου!



Αν έπρεπε να σκεφτείς ένα ρούχο από τη ντουλάπα σου το οποίο είναι πρώτον ευκολοφόρετο, δεύτερον αποτελεί από μόνο του ένα outfit και τρίτον είναι διαχρονικό, ποιο θα σκεφτόσουν; Εγώ πάντως μόνο την ολόσωμη φόρμα μπορώ να σκεφτώ, συμφωνείς;
Από τη μία είναι μπορεί να αποτελεί must-have item, από την άλλη όμως δυσκολευόμαστε να βρούμε το σχέδιο που ταιριάζει στον δικό μας σωματότυπο.
Φυσικά όλες οι ολόσωμες φόρμες δεν έχουν σχεδιαστεί για να τις φορούν όλες, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε εσένα (αλλά και εμάς, μη νομίζεις).
Τα tips που ακολουθούν, θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το τέλειο jumpsuit που θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του σώματος σου.

1. Είσαι μικροσκοπική;
Aν το ύψος, δεν είναι το δυνατό σου σημείο, έχουμε την τέλεια πρόταση για εσένα. Διάλεξε μια στενή και cropped ολόσωμη φόρμα, η οποία θα αφήσει ακάλυπτους τους αστραγάλους σου. Με αυτό τον τρόπο (με το δέρμα σου δηλαδή να φαίνεται παραπάνω), θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι ψηλότερη και θα αποκτήσεις extra πόντους. που στην πραγματικότητα δεν έχεις. Επίσης η στενή γραμμή του jumpsuit, θα κάνει την σιλουέτα σου ψιλόλιγνη. Τι άλλο θες;




2. Είσαι ψηλή;
Αφού δεν έχεις θέμα με το ύψος, δεν θα έχεις ιδιαίτερο θέμα και με την επιλογή ολόσωμης φόρμας. Κι όμως εσύ, μπορείς να φορέσεις τα πάντα, γι’αυτό μην πεις όχι σε φόρμα που καταλήγει σε καμπάνα και είναι σε loose γραμμή. Λόγω του ύψους σου, το extra ύφασμα δεν θα »κλωτσάει» στην γενική εικόνα και εσύ θα είσαι πιο στιλάτη από ποτέ.



3. Έχεις σωματότυπο αχλάδι;
Αν η περιφέρεια σου είναι ανοιχτή, μην ανησυχείς, γιατί εκεί έξω υπάρχει η ιδανική φόρμα για εσένα. Για να ισορροπήσεις το σώμα σου οπτικά, απόκτησε ένα off-shoulder jumpsuit. Οι ανοιχτοί ώμοι (ειδικά αν έχεις ωραίους και κομψούς ώμους) θα κεντρίσουν όλο το ενδιαφέρον και τα βλέμματα εκεί. Έξυπνο;



4. Έχεις μεγάλο στήθος;
Ποιος είπε ότι το μεγάλο στήθος πρέπει να κρύβεται; Αν έχεις και εσύ (τυχερούλα!), διάλεξε μια ολόσωμη φόρμα με άνοιγμα V, διότι πρώτον είναι πολύ κομψό το σχέδιο από μόνο του και δεύτερον θα κάνει το στήθος σου μικρότερο και να φαίνεται όμορφο και εντυπωσιακό παράλληλα.



5. Έχεις μικρό στήθος;
Μην στεναχωριέσαι φίλη μου, το μικρό στήθος είναι ώραιο! Αν πάλι όμως θέλεις να το τονίσεις και ειδικότερα όταν φοράς ένα jumpsuit, διάλεξε εκείνο το σχέδιο που στο πάνω μέρος έχει έξτρα ύφασμα και δημιουργεί κάποιο »θόρυβο». Τα βολάν και τα statement σχέδια, θα γίνουν οι νέοι αγαπημένοι σου φίλοι.



6. Έχεις σωματότυπο μήλο;
Last but not least, εσύ που έχεις κοιλίτσα, θα δεις το σώμα σου να αλλάζει φορώντας μια φόρμα η οποία στο πάνω μέρος είναι loose και έχει κάποια ζώνη ή λάστιχο στη μέση. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις μέση (ενώ κανονικά μπορεί να μην έχεις) και να κάνεις την σιλουέτα σου να δείχνει θηλυκή και εντυπωσιακή.



Πηγή

http://www.youweekly.gr/

http://www.ekriti.gr/gynaika-moda-kai-agora/olosomes-formes-poia-soy-tairiazei-analoga-me-ton-somatotypo-soy#sthash.xy8XgS0X.rFrcCNLL.dpbs