Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ποια σπείρα σε αντιπροσωπεύει και τι αποκαλύπτει για σένα;

Οι παραπάνω εικόνες αντιπροσωπεύουν εννέα βασικούς τύπους προσωπικότητας. Δες τις προσεκτικά, επίλεξε αυτή που σου αρέσει περισσότερο και διάβασε ποια στοιχεία παρουσιάζεις.

1. Εσωστρεφής, ευαίσθητος και στοχαστικός. 
Έχεις την τάση να αποφεύγεις ανθρώπους εκτός του περιβάλλοντός σου. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου, πιο συχνά και με μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι. Δεν σου αρέσουν τα επιφανειακά πράγματα και προτιμάς να παραμένεις απομονωμένος παρά να υποστείς τις επιπτώσεις ενός μη εποικοδομητικού διαλόγου. Με όσους θεωρείς πραγματικούς φίλους, διατηρείς σχέσεις έντονες και βαθιές που σου εξασφαλίζουν ηρεμία και πνευματική αρμονία, βασικά στοιχεία για να νιώθεις καλά. Η μοναξιά σε δυναμώνει και σε κάνει να παράγεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.

2. Ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και ξέγνοιαστος.
Απαιτείς την ελευθερία σου και ζωή χωρίς συμβιβασμούς. Προσπαθείς να πάρεις τη μοίρα στα χέρια σου. Έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο στη δουλειά και στον ελεύθερο χρόνο σου. Μερικές φορές η ανάγκη σου για ανεξαρτησία σε κάνει να λειτουργείς με τρόπους που οι άλλοι δεν περιμένουν από σένα. Ο τρόπος ζωής σου είναι πολύ ιδιαίτερος. Ποτέ δεν μιμείσαι τυφλά το συμβατικό. Αντίθετα, προσπαθείς να ζεις σύμφωνα με τις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πας ενάντια στο ρεύμα.

3. Δυναμικός, ζωηρός και εξωστρεφής. 
Έχεις την τάση να παίρνεις ρίσκα. Αναλαμβάνεις σημαντικές δεσμεύσεις και ποικίλες και ενδιαφέρουσες εργασίες. Αντίθετα, οι συνηθισμένες και βαρετές δραστηριότητες δεν είναι συμβατές με σένα. Θες να έχεις ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στα γεγονότα και σε κρίσιμες καταστάσεις, και τότε η αποφασιστικότητα και η δημιουργικότητά σου γίνονται ακόμα εντονότερες.

4. Αντικειμενικός, ισορροπημένος και αρμονικός. 
Εκτιμάς την αξία της αγάπης. Μπορείς να απολαύσεις έναν απλό τρόπο ζωής, χωρίς πολυπλοκότητες. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν γιατί έχεις πόδια που πατάνε σταθερά στη γη, στοιχείο που τους κάνει συχνά να εξαρτώνται από εσένα. Προσφέρεις σιγουριά στους στενότερους φίλους σου. Τα δυνατά σου σημεία θεωρούνται η ανθρωπιά και η ζεστασιά. Απορρίπτεις το ασήμαντο και το υπερβολικό. Έχεις την τάση να είσαι δύσπιστος απέναντι στις μόδες. Επιλέγεις πρακτικά και διακριτικά κομψά ρούχα.

5. Επαγγελματίας, ρεαλιστής και υποστηριχτικός.
Έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου και πιστεύεις λιγότερο στην τύχη παρά στις ενέργειές σου. Λύνεις προβλήματα με απλό και πρακτικό τρόπο. Αντιμετωπίζεις με ρεαλιστικό τρόπο τα καθημερινά ζητήματα και, χωρίς αμφιβολία, ξέρεις πώς να τα χειριστείς. Μεγάλο μέρος της δουλειάς σου σχετίζεται με τις ευθύνες που σου αναθέτουν γιατί νιώθουν ότι μπορούν να σε εμπιστεύονται. Η δύναμη της θέλησης αποπνέει στους άλλους ενθάρρυνση, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Δεν αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι να υλοποιηθούν οι ιδέες σου.

6. Ήσυχος, συνεπής και ήρεμος. 
Περιφρονείς τις τυπικότητες, χωρίς να προκαλείς προβλήματα στους άλλους. Μπορείς να κάνεις εύκολα φίλους, αλλά εκτιμάς την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ανεξαρτησίας. Κατά καιρούς, απομακρύνεσαι από τους άλλους, για να σκεφτείς το νόημα της ζωής και να διασκεδάσεις κάνοντας πράγματα που αγαπάς. Έχεις ανάγκη για ένα χώρο για σένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι μοναχικός. Συνηθίζεις να είσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου και τον κόσμο. Απολαμβάνεις τη ζωή και όσα εκείνη έχει να προσφέρει.

7. Ανέμελος, διασκεδαστικός και χαρούμενος. 
Αγαπάς μια ελεύθερη και αυθόρμητη ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις στο μέγιστο, σύμφωνα με το ρητό: YOLO ή «Ζεις μόνο μια φορά». Δείχνεις ενδιαφέρον και είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε νέο. Οι αλλαγές τροφοδοτούν το πνεύμα σου. Τίποτα δεν είναι χειρότερο για σένα από το να αισθανθείς ότι σου στερούν την ελευθερία. Ζεις με τη λογική ότι το περιβάλλον σου είναι κάτι ευέλικτο και δυναμικό, πάντα σε θέση να σου προσφέρει μια έκπληξη.

8. Ρομαντικός, ονειροπόλος και συναισθηματικός.
Η ευαισθησία είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου. Απορρίπτεις όποιον αξιολογεί τις καταστάσεις μόνο από μια ψυχρή και ορθολογική οπτική γωνία. Για σένα είναι πολύ σημαντικά τα συναισθήματα. Εκτιμάς όσους έχουν φιλοδοξίες στη ζωή. Δεν δέχεσαι κανένα περιορισμό στον πλούτο των ερεθισμάτων και των συναισθημάτων σου.

9. Αναλυτικός, καλόγουστος και καλλιεργημένος.
Η ευαισθησία σου συνδέεται με την υψηλή ποιότητα. Κατά συνέπεια, θες να περιβάλλεσαι από μικρούς θησαυρούς που βρίσκεις σε σημεία άγνωστα στους πολλούς. Ως εκ τούτου, ο πολιτισμός διαδραματίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σου. Έχεις κομψό και μοναδικό στυλ, που δεν εξαρτάται από τις αλλαγές της μόδας. Το ιδανικό, πάνω στο οποίο βασίζεις τη ζωή σου, είναι η ευχαρίστηση που συνδέεται με την καλλιέργεια. Εκτιμάς ένα συγκεκριμένο επίπεδο γνώσεων στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι.
Πηγή:mymind.gr

Πηγή
http://anexarttitosblog.gr/%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1/