Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Τι αποκαλύπτει το χρώμα των νυχιών σας για την προσωπικότητά σας;


Δείτε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας το χρώμα των νυχιών σας!
Τι χρώμα είναι τα νύχια σας; Ασήμι; Μαύρο; Nude; Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τα νύχια μας, γιατί απλούστατα μας αρέσουν τα χρώματα. Το λαμπερό κόκκινο, το πορτοκαλί ή το χαρούμενο κίτρινο, πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Αλλά ξέρατε ότι η επιλογή του χρώματος λέει πολλά για εσάς;

1. Κόκκινο
Το κόκκινο είναι σημάδι αίγλης. Εάν φοράτε κόκκινο χρώμα στα νύχια σας, δείχνει ότι είστε γεμάτες αυτοπεποίθηση, εύκολες στην παρέα, τολμηρές, σeξι και περιπετειώδεις.


2. ΚίτρινοΤο κίτρινο είναι το χρώμα του ήλιου και της ζεστασιάς. Δείχνει ότι είστε απλές, αυθόρμητες και ανυπότακτες. Έχετε μια εξαιρετική αίσθηση του στυλ.


3. Ροζ
Το ροζ σχετίζεται με την ησυχία. Είστε χαριτωμένες, ευγενικές και λεπτεπίλεπτες. Είστε άψογα περιποιημένες και αυτό είναι το ιδανικό χρώμα για επαγγελματίες καριέρας.


4. Μωβ
Το μωβ χρώμα συμβολίζει την μεγαλοπρέπεια. Είστε σίγουρες για τον εαυτό σας όπως μια πριγκίπισσα με το στέμμα της. Είστε δημιουργικές, καλλιτεχνικές φύσεις και ατομικιστές.


5. ΜαύροΔεν τα βάζετε με ταύρους: τους πιάνετε κατευθείαν από τα κέρατα. Είστε εκλεπτυσμένες, μοντέρνες, ευαίσθητες και γεμάτες ενθουσιασμό.


6. Καθαρά φυσικά νύχια
Δεν χρειάζεστε χρώματα για τα νύχια σας: είναι φυσικά όμορφα. Είστε πολύ απασχολημένες για να παίξετε με τα χρώματα. Σας αρέσει το κλασικό και να μένετε μακριά από τις τάσεις της μόδας.


7. Χρυσό
Εχετε μια ικανότητα να είστε το κέντρο της προσοχής. Είστε λαμπερές, πάντα μπροστά από τη μόδα της εποχής σας και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το μόνο πράγμα που λάμπει στο νύχια σας είναι η προσωπικότητά σας.


8. Nude
Είστε θηλυκές χωρίς υψηλό κόστος συντήρησης και προσαρμόζεστε παντού και πάντα. Όμορφες και λαμπερές, χωρίς να πέφτετε θύμα κάθε τάσης της μόδας.


9. Μπορντό
«Βαθιές» και «σκοτεινές», όπως το κρασί, έχετε έντονη προσωπικότητα και αγαπάτε τις προκλήσεις.


10. Νέον
Η ζωή είναι πολύ μικρή, σωστά; Είστε ενεργητικές και γεμάτες ζωή. Φέρνετε τα πάνω κάτω, είστε η ψυχή της παρέας και πάντα κάνετε τους άλλους να γελάνε.

Πηγή: athensmagazine

Πηγή
http://piraeusview.gr/2016/10/ti-apokalipti-to-chroma-ton-nichion-sas-gia-tin-prosopikotita-sas/