Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο personal trainer της Beyonce σου αποκαλύπτει πώς να αποκτήσει το σώμα «κλεψύδρα»

To juicy style έχει επανέλθει για τα καλά στη μόδα και ολοένα και περισσότερες celebrities τονίζουν τις καμπύλες τους ή… τις δημιουργούν ακόμα κι αν αυτές δεν υπάρχουν, προκειμένου να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο πρότυπο γυναίκας.
Οι πλαστικές επεμβάσεις για προσθήκη γοφών και γλουτών δίνουν και παίρνουν στην Αμερική, με το πρότυπο των Kardashian να έχει αυξήσει δραματικά το ποσοστό των γυναικών που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία.

Ας μη μιλήσουμε, όμως, για τόσο «τραβηγμένες» τεχνικές, καθώς πραγματικά δεν χρειάζεται να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε τέτοια δοκιμασία. Υπάρχει κι άλλος τρόπος να αποκτήσουμε τον σωματότυπο «κλεψύδρα» που όλες θαυμάζουμε στις celebrities του εξωτερικού – και όχι μόνο.

Μιλάμε φυσικά για το κορμί που χαρακτηρίζεται από πλούσιες καμπύλες και λεπτή μέση, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο θελκτικά στα μάτια του ανδρικού κοινού.


Πόσο εύκολο είναι να το αποκτήσεις;

Αρκετά. Δεν θέλει ούτε άγχος, ούτε πίεση, μόνο να εφαρμόσεις μία συγκεκριμένη προπόνηση που θα σε βοηθήσει να ευθυγραμμίσεις, να διευρύνεις και να ορίσεις τους ώμους και την πλάτη σου. Συνεπώς, το μυστικό βρίσκεται σε ένα σημείο με το οποίο συχνά αποφεύγεις να ασχοληθείς στο γυμναστήριο.

Ποιο είναι αυτό; Οι ώμοι σου. Πέρα από τα πόδια και τους κοιλιακούς μας, ο πρώην trainer της Beyonce, Mark Jenkins, μας συμβουλεύει να γυμναστούμε έξυπνα, φροντίζοντας να σμιλέψουμε (και) το επάνω μέρος του κορμιού μας, προκειμένου να πετύχουμε την επιθυμητή όψη κλεψύδρας.

«Αν στρογγυλέψεις τους ώμους, όλα θα μοιάζουν μικρότερα στο κάτω μέρος του κορμιού. Αυτό συμβαίνει διότι έτσι πετυχαίνουμε μια ισορροπία ανάμεσα στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματος. Ιδανική άσκηση είναι τα dumbbell pullovers», συμβουλεύει.

Να λοιπόν τι έκανες λάθος τόσο καιρό. Σταμάτα να προσπαθείς μόνο να λεπτύνεις τη μέση σου και φρόντισε να γυμνάσεις και τους ώμους σου προκειμένου όλα πάνω σου να είναι σωστά δομημένα για να αποκτήσεις τον σωματότυπο που τόσο σου αρέσει.

Πηγή
http://www.govastileto.gr/fitness/o-personal-trainer-tis-beyonce-sou-apokalipti-pos-na-apoktisi-to-soma-klepsidra/