Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Τις ψυχές που επικοινωνούν, θα τις καταλάβεις αμέσως...

Γράφει ο Μάνος Σαμοθρακής – Τριστάνος

Όταν δύο ψυχές μπορούν να επικοινωνήσουν, θα φανεί από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούν. Οι συζητήσεις τους, θα μοιάζουν σα να μην έχουν ποτέ αρχή και τέλος.
Αβίαστα η μία θα συμπληρώνει την άλλη, σε μια διαδρομή που θα νιώσεις τόσο οικεία, σα να κάνεις συζήτηση με τον εαυτό σου και να εμφανίζονται μαγικά όλες οι απαντήσεις.

Θα είναι το άτομο που μέσα του θα αντανακλάσαι, χωρίς να αλλοιώνεται το είδωλό σου.

Ξαφνικά όλα τα δύσκολα ζητούμενα και οι αξεπέραστοι – πολλές φορές – ύφαλοι μιας συνύπαρξης και επικοινωνίας, θα σου φανούν σαν ορμητικό νερό, που θα σε παρασύρει μαζί του σε μία απροσδόκητη δίνη ταύτισης και αλληλεπίδρασης. Μια αδιάκοπη ροή που ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον, χωρίς να διακόπτει ή να επιβάλει την σκέψη του.

Θα γνωρίζει πολλά για εσένα, με έναν τρόπο παράξενο, που δεν θα μπορείς να το εξηγήσεις. Όταν θα μιλάς μαζί του, θα είσαι απόλυτα ο εαυτός σου. Αυθεντικός και αληθινός, χωρίς να χρειάζεται καθόλου να προσποιείσαι.

Θα είναι μία σπάνια τροφή η σκέψη του, που καιρό την έψαχνες και είχες σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχει πια και έτσι κλείστηκες στον εαυτό σου απογοητευμένος.

Όμως το σύμπαν δεν ξεχνάει ποτέ. Σου έστειλε στο δρόμο σου μια αδερφή ψυχή, που εκπέμπει ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό κάνει την εμβέλεια της μοναδική και διευρύνει την πνευματική σου διαύγεια, σε νέους προορισμούς.

Όταν δύο ψυχές ταιριάζουν, αναζητάει η μία την άλλη, μέχρι να ενωθούν για πάντα, ακόμη κι αν μερικές φορές δεν καταφέρουν να συνυπάρξουν στην ίδια διαδρομή, για κάποιους λόγους που είναι αδύνατον να ξεπεραστούν.

Όμως η ένωση τους, είναι ανώτερη από τη σωματική και η ενέργεια παραμένει μέσα τους σαν πυρήνας που σιγοκαίει, δίνοντας ζεστασιά κάθε φορά που η σκέψη θα γυρίζει στην ανάμνηση της συνάντησης τους.

Δεν έχει σημασία η χρονική συνύπαρξη, που μπορεί να είναι μικρή. Ούτε το είδος της σχέσης, που μπορεί να είναι συντροφική ή φιλική. Το ταξίδι τους έχει αρχίσει και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.

Άλλωστε μία μέρα, μπορεί να κρατήσει μία ζωή και κάποιες ζωές, είναι σα να κράτησαν…μόνο μία μέρα.

Είναι ένα θαύμα που σε αφυπνίζει ξανά, ξυπνάει μέσα σου συναισθήματα και εικόνες που είχαν θαφτεί για πολύ καιρό, εφόσον δεν υπήρχε κανένα ερέθισμα να τα προκαλέσει και να τα απογειώσει.

Όταν δύο ψυχές βρουν η μία την άλλη, το φως που απορρέει, θα σε κάνει να λάμπεις. Η εσωτερική δύναμη διογκώνεται και η εξέλιξη σου θα είναι αναπόφευκτη, αφού πλέον δεν είσαι μόνος σου!

Νιώθεις μια πληρότητα που σε κάνει να μην φοβάσαι πια, σε κάνει να είσαι έτοιμος για την ολοκλήρωση σου σε μια άλλη διάσταση.

Εκεί που δεν υπάρχει ύλη και σώματα, μα μόνο δύο ψυχές που ταξιδεύουν μαζί για πάντα.

Πηγή
http://loveletters.gr