Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Τεστ: Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη δύναμή σας

 

Από την Mcteam

Ποια είναι η πρώτη σας εντύπωση από την παραπάνω εικόνα; Κι όμως, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι να τη διαβάσετε. Ο δικός σας μπορεί να σας πει πολλά για τα δυνατά σημεία που κρύβετε μέσα σας.

1. Αν είδατε πρώτα το κορίτσι. Έχετε την ικανότητα να ξεπερνάτε με ευκολία και άνεση τα μεγαλύτερα εμπόδια που παρουσιάζονται στη ζωή σας. Στις καταστάσεις όπου άλλοι πελαγώνουν, εσείς βρίσκετε μια δύναμη αντοχής που τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει. Η αισιοδοξία και η νεανική ματιά σας, ανεξαρτήτως ηλικίας, γίνονται τα στηρίγματά σας και, τελικά, μετατρέπουν ακόμα και τις αντιξοότητες σε ευκαιρίες.


2. Αν είδατε πρώτα το κρανίο. Η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η αναλυτική σκέψη σας. Ενώ τείνουμε να συνδέουμε ένα κρανίο με το θάνατο, με τον κίνδυνο ή με μεταφυσικά φαινόμενα, για εσάς συμβολίζει κάτι θετικό. Ακόμα και αν η ευφυΐα σας δεν αντικατοπτρίζεται στις σχολικές ή τις επαγγελματικές επιτυχίες σας, είναι στο χέρι σας να τη χρησιμοποιήσετε στους τομείς της ζωής σας που μετρούν περισσότερο για εσάς.

3. Αν είδατε πρώτα το τοπίο.
Είστε σε θέση να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Παρόλο που απεικονίζει ένα σκοτεινό δάσος, γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα. Ανθείτε σε περιβάλλοντα που σε άλλους θα προκαλούσαν πανικό και ακόμα και όταν νιώθετε σαν να χάνεστε στο δάσος προτιμάτε, αντί να ακολουθήσετε τα ψίχουλα που έχει σπείρει κάποιος άλλος, να βρείτε το δικό σας μονοπάτι, με σύμμαχο τη διαίσθησή σας.

Πηγή
https://www.marieclaire.gr