Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συμβουλές μόδας για γυναικείες μπότες



Οι μπότες είναι πρακτικά και μοντέρνα αποκτήματα της γκαρνταρόμπας σας. Μπορούν να σας κρατήσουν ζεστές καθ’ όλη της διάρκεια του κρύου χειμώνα. Μπορείτε επίσης να τις φορέσετε και με ζεστό καιρό, απλά για να δώσετε ένα παραπάνω τόνο στυλ στο ντύσιμό σας. Υπάρχουν πολλές γραμμές στις μπότες, όπως π.χ. οι ψηλές μπότες, οι μπότες μέχρι τον αστράγαλο (μποτάκια ή ankle boots) και οι μπότες με γούνα. Καθεμία από αυτές τις γραμμές έχει τις ιδιαιτερότητές της, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε πώς τις φοράτε.



Ψηλές μπότες
Οι ψηλές μπότες είναι πιο κολακευτικές όταν αγκαλιάζουν το πόδι σας και τονίζουν το σχήμα του. Οι μπότες με ανοιχτά κενά θα προσθέσουν όγκο στα πόδια σας και δε θα σας κολακέψουν. Όταν φοράτε τις ψηλές μπότες με τζην βεβαιωθείτε ότι το τζην μπαίνει άνετα μέσα στις μπότες και δε δημιουργεί παράτερο όγκο στην προσπάθειά του να χωρέσει μέσα. Τα στενά και πολύ στενά τζην παντελόνια είναι ιδανικά γι’ αυτό το look. Οι ψηλές μπότες μπορούν επίσης να φορεθούν με κολάν και φαρδιά πουλόβερ για άνετες και κομψές εμφανίσεις. Για να φορέσετε ψηλές μπότες με κοντές φούστες, βεβαιωθείτε προηγουμένως ότι έχετε ένα χοντρό καλσόν. Το γυμνό δέρμα με ψηλές μπότες κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο κοντά.


Μποτάκια
Τα μποτάκια είναι χαμηλές μπότες που τελειώνουν ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Έχουν χαμηλά τακούνια που κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα. Φορέστε τις με κοντές φούστες και καλσόν για να δώσετε μία πικάντικη νότα στο ντύσιμό σας. Βάλτε τις με total μαύρο ντύσιμο που περιλαμβάνει κολάν και ένα στενό t-shirt. Τα μποτάκια θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται αδύνατα και μακριά και θα προσθέσουν ένα ξεχωριστό τόνο στο στυλ σας. Φορέστε τις με στενά τζιν παντελόνια. Αν τα φορέσετε με μακριές φούστες, φροντίστε να μην φαίνεται καθόλου πόδι.


Μπότες UGGΤα τελευταία χρόνια είναι πολύ στη μόδα οι μπότες UGG από την Αυστραλία, που είναι ιδανικές για κακές καιρικές συνθήκες όπως είναι η βροχή και το χιόνι. Όταν όμως φοριούνται λάθος τότε δεν κολακεύουν καθόλου τη σιλουέτα σας, ακριβώς γιατί είναι πολύ ογκώδεις. Αποφύγετε να τις φοράτε με μακριά φορέματα, φαρδιά τζιν και κάπρι. Αντίθετα μπορείτε να τις φορέσετε άνετα με στενά τζην παντελόνια. Διαλέξτε την μπότα UGG που σας αρέσει και φορέστε τη σωστά για να παραμείνετε στιλάτη!


Πηγή
http://www.heinebymos.gr