Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

6 Tips να δείχνεις όμορφη όταν είσαι άβαφη!

Από την Maria M.

Ναι, όλες λατρεύουμε το makeup και το ξέρω! Δεν λατρεύουμε μόνο το πόσο μας αρέσει να παίζουμε μαζί του, αλλά και το πόσο όμορφες δείχνουμε με αυτό. Μερικές φορές, παρ’όλα αυτά, μπορεί να νιώθουμε περίεργα όταν δεν το φοράμε. Η συχνή επαφή μαζί του είναι ικανή να μας κάνει να συνηθίσουμε τόσο πολύ το πως δείχνουμε με αυτό, που ξεχνάμε πως να αγαπάμε τον εαυτό μας άβαφτες. Δεν πρέπει, όμως, ποτέ να ξεχνάμε την δύναμη της φυσικής ομορφίας και το καλό που μπορεί να μας κάνει εκείνη!

Θα αναρωτιέσαι, όμως τώρα, πως να δείχνω όμορφη ακόμα και εκείνες τις μέρες που δεν θέλω να βαφτώ; Φυσικά και αυτό γίνεται, μέσω της φροντίδας του εαυτού σου! Συνέχισε την ανάγνωση, λοιπόν, για 6 tips να δείχνεις όμορφη όταν είσαι άβαφτη!

Πως να δείχνεις όμορφη ακόμα και όταν δεν θέλεις να βαφτείς!


Φρόντιζε τακτικά τα φρύδια σου

Τα φρύδια σου είναι το κάδρο του προσώπου σου! Έτσι, τα φροντισμένα φρύδια μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στην δομή του. Φρόντισε. λοιπόν, να διατηρείς το σχήμα τους και να τα κρατάς χτενισμένα. Μπορείς, επίσης, αν θέλεις να τα κάνεις πιο πυκνά, να χρησιμοποιείς ειδικά λάδια για να τα ενυδατώνεις.

Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου καθημερινά

Όπως είναι γνωστό, μεγάλο ρόλο στην φυσική ομορφιά παίζει η επιδερμίδα. Έχεις παρατηρήσει ποτέ, πως δείχνει ένα φυτό που δεν έχει ποτιστεί δίπλα σε ένα που ποτίζεται κάθε μέρα; Η διαφορά τους, φυσικά είναι τεράστια. Κάπως έτσι λειτουργεί και το δέρμα μας. Πέρα από την υγιή όψη που θα έχει με την καθημερινή ενυδάτωση θα αντανακλά και το φως καλύτερα. Έτσι θα έχει το εφέ της λάμψης!

Πίνε πολύ νερό

Το νερό πάντα θα παραμένει το νούμερο ένα μυστικό ομορφιάς! Πέραν του ότι σε ενυδατώνει, απομακρύνει τις τοξίνες και προάγει την ανάπτυξη των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Επίσης, πολεμά την εμφάνιση της ακμής και την ξηρότητα στα χείλη. Η λίστα με τα οφέλη του είναι ατελείωτη, έτσι έχεις ατελείωτους λόγους να μην το παραλείπεις!

Κάνε απολέπιση

Αν παρατηρείς πως το δέρμα σου δείχνει βαρύ και θαμπό, είναι ίσως επειδή δεν το απολεπίζεις. Να, λοιπόν, το σημάδι σου να το εντάξεις στην ρουτίνα σου, αφού είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνεις 1 με 3 φορές την εβδομάδα! Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους, αφήνοντάς σε με καθαρό και λαμπερό δέρμα!

Δώσε προσοχή στα χείλη σου

Τα χείλη σου είναι αυτό που θα λέγαμε το κερασάκι στην τούρτα! Αν θέλεις να δείχνεις περιποιημένη, τα χείλη είναι μεγάλος παράγοντας. Φρόντισε να τα απολεπίζεις τακτικά και μην ξεχνάς ποτέ να τα ενυδατώνεις με lip balm. Για τις no-makeup εξωτερικές σου εμφανίσεις, προτίμησε ένα clear gloss ή ένα lip balm με χρώμα για να πετύχεις το juicy look.

Μην ξεχνάς τις βλεφαρίδες σου

Οι βλεφαρίδες μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τα μάτια σου. Πρέπει. λοιπόν, να τις κρατάς όσο πιο πυκνές και μακριές γίνεται. Αν δεν θέλεις να βάλεις extensions, χρησιμοποίησε serums που θα τις ενυδατώνουν και θα τις μακραίνουν.

Πηγή
https://www.ediva.gr