Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Πως Θα Φορέσετε Τις Μπότες Πάνω Από Το Γόνατο


Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι τα τέλεια παπούτσια για το φθινόπωρο, και το χειμώνα. Αν έχετε ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο δείτε πως θα τις φορέσετε για να έχετε μια πραγματικά στιλάτη εμφάνιση!

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές όμορφες προτάσεις για να φορέσετε τις μπότες πάνω από το γόνατο και να φαίνεστε υπέροχες φθινόπωρο και χειμώνα.

Φορέστε Τις Μπότες Με Μια Μίνι Φούστα



Ασυνδύαστε τις over the knee μπότες σας με μια μίνι φούστα που φτάνει περίπου στη μέση του μηρού, ή με ένα κοντό φόρεμα. Στη συνέχεια, φορέστε μια μπλούζα ή ένα ζιβάγκο για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. Οι μίνι φούστες είναι υπέροχες για κάθε σας έξοδο, αλλά λιγότερο ιδανικές για τη δουλειά. Φορέστε αυτό το look με μπότες πάνω από το γόνατο με ψιλό τακούνι για να δείχνουν τα πόδια σας πιο ψηλά.

Φορέστε Τις Με Ένα Στενό Τζιν Για Ένα Casual, Καθημερινό Look.



Τα τζιν μπορούν να συνδυαστούν με σχεδόν οτιδήποτε. Εάν έχετε καφέ ή γκρι μπότες, δοκιμάστε να τις συνδυάσετε με ένα skinny τζιν. Εάν οι μπότες σας έχουν πιο σκούρο χρώμα, συνδυάστε σκούρα στενά τζιν. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια άνετη μπλούζα.

Φορέστε Τις Μπότες Με Πλεκτό Φόρεμα.



Το χειμώνα, μείνετε άνετες και ζεστές με το αγαπημένο σας πλεκτό φόρεμα και ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο. Εάν ετοιμάζεστε για βραδινή έξοδο, φορέστε μπότες με τακούνι. αν θέλετε απλά να πάτε μια βόλτα και θέλετε μια πιο casual εμφάνιση, φορέστε τις φλατ μπότες σας.
Δοκιμάστε να κάνετε αντίθεση στο χρώμα του φορέματός με το χρώμα της μπότας. Για παράδειγμα, εάν οι μπότες είναι καφέ, προτιμήστε ένα μπεζ σκούρο φόρεμα. Εάν οι μπότες είναι μαύρες, δοκιμάστε ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα, όπως λευκό, ή εκρού.


Φορέστε Τις Μπότες Με Κολάν Για Πιο Σπορ Εμφάνιση.



Αποθεώστε την σπορ εμφάνιση με αυτόν τον όμορφο συνδυασμό. Φορέστε ένα μαύρο κολάν με ένα πουλόβερ ή μια μακριά μπλούζα και απογειώστε το στιλ σας!

Φορέστε Μια Midi Φούστα Με Μπότες Πάνω Από Το Γόνατο Για Πιο Κομψή Εμφάνιση.



Δείξτε μοντέρνα και κομψή σε μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε τις μπότες σας με μια midi φούστα που τελειώνει ακριβώς κάτω από το γόνατο. Προσθέστε ένα εφαρμοστό crop top για να εξισορροπήσετε τη σιλουέτα σας. Προσπαθήστε να υπάρχει αντίθεση στο χρώμα της μπότας με το χρώμα της φούστας. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείξετε τις μπότες σας από κάτω από το ύφασμα της φούστας.

Πηγή
https://beauty-secrets.gr