Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Σκασμένα χειλάκια τέλος σε 3 βήματα


Το πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου δεν είναι άλλο από τα χειλάκια σου τα οποία κάτι ώρες σαν και αυτή ζητούν την αμέριστη προσοχή σου! Όταν πέφτει η θερμοκρασία , τα χειλάκια σου γίνονται όλο και πιο ξηρά με αποτέλεσμα να χάνουν τη σέξι όψη τους. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να διατηρήσεις τα χειλάκια σου πιο σέξι από ποτέ και θα ξε..σκάσεις!


Τι πρέπει να κάνεις:
Πες ναι στο αγγουράκι! Το αγγουράκι όπως έχεις καταλάβει έχει πολλές ιδιότητες και χρήσεις. Πέρα του ότι ξεπρήζει τα πρησμένα ματάκια έχει την ιδιότητα να χαρίζει τα ενυδατικά του συστατικά και στα σκασμένα χειλάκια σου. Άπλωσε δύο φετούλες στα ταλαιπωρημένα χειλάκι σου και άφησε όλα τα ενυδατικά στοιχεία να εισχωρήσουν και να κάνουν δουλειά για 10 περίπου λεπτάκια. Αφαίρεσε και θα δεις ότι θα είναι πιο απαλά από ποτέ.!

Ναι στην απολέπιση και το ντεμακιγιάζ:

το ντεμακιγιάζ των χειλιών σου και το σκραμπ είναι πολύ βασικά για την εμφάνιση των χειλιών σου ειδικά τις μέρες που έχει πολύ κρύο.

Τι δεν πρέπει να κάνεις:

να δαγκώνεις τα χειλάκια σου. Ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις είναι να δαγκώνεις και να ξεφλουδίζεις τα χειλάκια σου που έχουν τώρα περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για ενυδάτωση και φροντίδα.

Μην ξεχνάς ότι τα χείλη και η μύτη σου υποφέρουν από το κρύο και έχουν έντονη την ανάγκη για ενυδάτωση. Αυτό σημαίνει ότι το λιπ-μπαλμ ή ακόμη και η βαζελίνη σου που είναι πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή της καθημερινής σου φροντίδας. Άπλωσε λίγη βαζελίνη το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και το πρωί που θα ξυπνήσεις δε θα πιστεύεις στα ?χείλη σου! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα που να καταστρέφει την εικόνα της ομορφιάς σου από τα αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη ειδικά αν θέλεις να τα περάσεις και με κραγιόν.

Το καλύτερο σκραμπ για τα χείλη:

κάνε μια μίξη καφέ ζάχαρης και νερού και τρίψ’ το στα χειλάκια σου μέχρι να αρχίσεις να τα αισθάνεσαι απαλά. Το συγκεκριμένο σκράμπ είναι καλό όχι μόνο για τα χείλη που το δέρμα είναι ιδιαιτέρα απαλό αλλά και για το υπόλοιπο σώμα.

Κόψε τα πορτοκαλάκια:

αν τα χειλάκια σου είναι ήδη σκασμένα καλά θα κάνεις να κόψεις για λίγο την πορτοκαλάδα αφού είναι πολύ όξινη και θα ερεθίσει όσο να πεις την ευαίσθητη επιφάνεια των χειλιών σου!

Ναι στο λιπ μπαλμ:

Το λιπ-μπαλμ είναι πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία και έχει την τάση να αφήνει την επιφάνεια των χειλιών σου απαλή και λαμπερή. Άπλωσε το συστηματικά πρωί και βράδυ τουλάχιστον στα χείλη σου και θα δεις μεγάλη διαφορά στο πόσο απαλά θα είναι!

Πες ναι στα φυτικά προϊόντα και το νερό και θα δεις διαφορά:

το τριαντάφυλλο είναι πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία και καλά θα κάνεις να το εκμεταλλευτείς προς όφελος των χειλιών σου! Το νερό είναι ο μόνιμος σύμμαχος σου αφού ενυδατώνει ην επιδερμίδα σου ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες και δεν πρέπει να το ξεχνάς.

Πηγή
http://www.freesiters.com/siters/barbie67