Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Επίμονα σπυράκια; Το «μυστικό» για να τα ξεφορτωθείς κοστίζει λιγότερο από 0,10 λεπτά του ευρώ!

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα: Από οδοντόκρεμα και οινόπνευμα, μέχρι λεμόνι και ειδικές κρέμες κορτιζόνης.
Τα ενοχλητικά εποχιακά σπυράκια ή εκείνα που εμφανίζονται λίγο πριν την περίοδό σου, όμως, δεν λένε να σε εγκαταλείψουν.

Ακόμα χειρότερη, είναι η περίπτωση που ένα μεγάλο «τυφλό» σπυρί κάνει την εμφάνισή του λίγο πριν μια σημαντική σου υποχρέωση ή συνάντηση στην οποία εσύ σκόπευες να εμφανιστείς.. υπέρλαμπρη. Το δέρμα σου, ωστόσο, είχε άλλα σχέδια.

Πριν πανικοβληθείς, θυμήσου: Υπάρχει λύση και μάλιστα πιο φθηνή από ό,τι ήλπιζες. Το μαγικό σκεύασμα που μπορεί πραγματικά να «χτυπήσει» ένα ενοχλητικό σπυρί στη ρίζα του και να το μαράνει σε χρόνο – ρεκόρ βρίσκεται σε κάποιο από τα συρτάρια του σπιτιού σου.

Ο λόγος για τη «μαγική» ασπιρίνη. Ιδού τι πρέπει να κάνεις για να φτιάξεις την τέλεια μάσκα «εξαφάνισης» σπυριών

Λιώσε μία ασπιρίνη με τη βοήθεια ενός κουταλιού μέσα σε ένα μπολάκι. Πρόσθεσε 3 – 4 σταγόνες νερό και ανακάτεψε μέχρι να έχεις την πάστα που χρειάζεσαι.

Ξεκίνα να εφαρμόζεις σε καθαρό πρόσωπο, κάνοντας κυκλικές κινήσεις προσέχοντας να μην τραυματίσεις το δέρμα σου, καθώς οι κόκκοι της ασπιρίνης θα κάνουν και την απολέπιση που χρειάζεσαι.

Επέμεινε στα προβληματικά σημεία και άσε την ασπιρίνη να κάνει τη δουλειά της για μία ώρα περίπου.

Προσοχή: Μόλις το νερό στεγνώσει, οι κόκκοι της ασπιρίνης θα ξεκινήσουν να πέφτουν στα ρούχα σου. Καλύτερα να μην φοράς μαύρα ρούχα.


Πηγή
https://www.womenonly.gr