Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Οι πιο σημαντικοί σου, θα έρθουν αθόρυβα...

Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος

Οι πιο σημαντικοί σου, θα έρθουν αθόρυβα…
Θα βρουν τον τρόπο και περπατώντας στις μύτες των ποδιών τους, για μη σε ενοχλήσουν, θα σταθούν από πάνω σου την ώρα που εσύ θα κοιμάσαι και θα χαμογελάσουνε ευτυχισμένοι, μόνο και μόνο που βλέπουν την γαληνή σου.
Θα τρυπώσουν από τις γρίλιες κι από τις χαραμάδες σου, όταν εσύ θα τα έχεις κλείσει όλα ερμητικά, θα νικήσουν το σκοτάδι σου και θα γίνουν φως.
Θα σκαρφαλώσουν στα πιο ψηλά κελιά σου, φτάνοντας στο ένα και μοναδικό σου άνοιγμα, και θα σου ψιθυρίσουν, “ψιτ, ήρθα”!
Θα σε σκουντήξουνε στην πλάτη, εκείνη την στιγμή που θα έχεις σκύψει το κεφάλι από την κούραση, και θα σου πούνε, “ψηλά το κεφάλι μάτια μου”.

Οι πιο ουσιαστικοί άνθρωποι, θα έρθουν να σε βρούνε εντελώς αθόρυβα και θα έρθουν μόνο για σένα…
Θα έρθουν ακάλεστοι κι όταν δεν θα τους περιμένεις, και με μια σχεδόν αγένεια, θα σου πούνε, “κάνε μου χώρο, θα κάτσω πλάι σου”.
Θα έρθουν, θαρρείς θεόσταλτοι, και θα σου πουν, “χαζέ, μην ξανά στεναχωρηθείς, εγώ είμαι εδώ για σένα τώρα”.
Θα έρθουν με το έτσι θέλω, απ΄ την αντίθετη κατεύθυνση από ότι το βλέμμα σου κοιτάζει, και θα σου φέρουν εκείνη ακριβώς την αγκαλιά, που τόσο πολύ σου είχε λείψει.


Οι πιο υπέροχοι άνθρωποι, αθόρυβα θα έρθουν και θα είναι εκεί μόνο για σένα…
Θα σου ανοίξουν απ΄ το πουκάμισο σου όλα τα κουμπιά, και θα σε ακουμπήσουνε εκεί που θα πονάς, έτσι από μόνοι τους, χωρίς καν να τους το πεις, κι εσύ θα νιώσεις πως στον πήρανε τον πόνο σου.
Θα πάρουν, τα από χρόνια, τσακισμένα σου φτερά, έτσι από μόνοι τους, και θα τα φτιάξουνε, μα αν δουνε πως δεν κολλήσαν αρκετά, θα σου χαρίσουν τα δικά τους.
Θα γονατίσουν πάνω από την ματωμένη σου ψυχή, έτσι από μόνοι τους, και θα στην προσκυνήσουνε.

Και κάτσε να σου πω και το καλύτερο!
Δεν θα σου πούνε έτσι άπλα ένα σκέτο και συνηθισμένο σ΄ αγαπώ, θα σου το δείξουνε!
Δεν θα στο πουν ποτέ με λόγια δυσνόητα και καλουπωμένα το σε έχω ερωτευτεί, θα σου το τραγουδήσουνε, με μια φωνή μελωδική και άγρια συνάμα, που θα βγαίνει απ΄ την ολόγυμνη ψυχή τους!

Οι πιο δικοί σου άνθρωποι θα έρθουν ήσυχα και δεν θα είναι άνθρωποι, θα είναι Άγγελοι, αλλά και τόσο ανθρώπινοι ταυτόχρονα, που δεν θα το πιστεύεις πως υπάρχουν τέτοια πλάσματα!


Πηγή
http://loveletters.gr