Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

5 Tρόποι να βαφτείς αν έχεις καστανά μάτια


Από τη Tzinav

Είναι αλήθεια ότι το καστανό χρώμα στα μάτια είναι το πιο συνηθισμένο. Βέβαια το καλό με τα καστανά μάτια είναι ότι έχεις πολλές επιλογές στο μακιγιάζ. Με άλλα λόγια, αν βαφτείς με τις κατάλληλες αποχρώσεις μπορείς να αναδείξεις τα καστανά σου μάτια και να τα κάνεις να δείχνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά.



Μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι το χρώμα των ματιών σου είναι κάτι ξεχωριστό αλλά αν επιλέξεις τα κατάλληλα χρώματα στο μακιγιάζ τα καφέ σου μάτια μπορούν να μετατραπούν σε ένα μεγάλο ατού! Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να βαφτείς αν έχεις καστανά μάτια!

5 Ιδέες μακιγιάζ για τα καστανά σου μάτια!


1. Καφέ και bronze σκιές



Αν έχεις καστανά μάτια τότε η πιο προφανής αλλά και η πιο εγγυημένη επιλογή σε χρώμα μακιγιάζ δεν είναι άλλο από το καφέ! Αποχρώσεις καφέ και μπρονζέ θα αναδείξουν τα καστανά σου μάτια χωρίς να υπάρχει κανένα περιθώριο σφάλματος. Ειδικά αν κάνεις και μια έντονη γραμμή eyeliner το μακιγιάζ στα μάτια σου θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό!

2. Μωβ αποχρώσεις σε καστανά μάτια



Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό σε σκιά στα μάτια σου τότε μια μωβ σκιά είναι η τέλεια επιλογή! Είναι σίγουρα κάτι φρέσκο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο. Με μια μωβ σκιά αλλά και μολύβι κάτω από τα μάτια τα καστανά σου μάτια θα τονιστούν και θα δείχνουν πιο εντυπωσιακά!

3. Σκιές με λάμψη



Αν είσαι φαν του party και των πιο φαντεζί λύσεων τότε πρέπει να βάλεις λίγη λάμψη στη σκιά σου! Μια σκιά σε μεταλλικές αποχρώσεις λοιπόν είναι ότι πρέπει για να φωτίσει τα καστανά σου μάτια και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και λαμπερό βλέμμα!

4. Μαύρη σκιά σε καστανά μάτια



Το απόλυτο χρώμα για ένα βραδινό μακιγιάζ όταν έχεις καστανά μάτια είναι φυσικά το μαύρο! Με μια μαύρη σκιά μπορείς να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Τόλμησε λοιπόν ένα μακιγιάζ με smokey eyes σε μαύρη απόχρωση και θα είσαι έτοιμη για να εντυπωσιάσεις! Φρόντισε μόνο να διατηρήσεις το μακιγιάζ πιο διακριτικό στα χείλη σου για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

5. Σκιές σε πράσινο χρώμα



Εκτός από το μωβ, ένα ακόμα έντονο χρώμα που πηγαίνει τέλεια σε καστανά μάτια είναι το πράσινο! Ειδικά μάλιστα αν τα μάτια σου έχουν μια ανοιχτή καφέ απόχρωση τότε μια πράσινη σκιά και μολύβι θα αναδείξουν τα μάτια σου και θα σου δημιουργήσουν ένα βλέμμα που μαγνητίζει!

Πηγή
https://www.ediva.gr