Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ντύσου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου


Αν νομίζεις πως μόνο ο τόνος της επιδερμίδας σου μπορεί να καθορίσει την παλέτα των χρωμάτων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον καθημερινό τρόπο που ντύνεσαι, κάνεις λάθος. Το χρώμα των μαλλιών σου και η συγκεκριμένη απόχρωση που έχει, μπορεί να καθορίσει σημαντικά τα ρούχα που σε κολακεύουν!



Αν είσαι χρυσομαλλουσα ξανθιά:
Οι πιο μοδάτες επιλογές για κάθε χρώμα μαλλιών.
Η θερμότητα του χρώματος των μαλλιών σου δένει άριστα με κόκκινες, πορτοκαλί και χρυσές αποχρώσεις και στα ρούχα σου. Ταυτόχρονα, μπορείς να επενδύσεις και στα ουδέτερα χρώματα! Ιδανικά για εσένα είναι και τα floral μοτίβα στην παλέτα του κόκκινου που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο γήινη!

Ξανθιά σε σταχτί, ψυχρή απόχρωση:
Προσπάθησε να αποφύγεις τους ουδέτερους χρωματισμούς σε ρούχα και μέικ απ. Αντίθετα, επένδυσε σε ασημί και μπλε ελεκτρίκ τοπάκια που θα δώσουν ένταση στην εμφάνισή σου. Το σύνθημα για εσένα είναι να βάλεις χρώμα και να μπερδέψεις τα έντονα χρώματα. Πχ. δοκίμασε ένα ροζ τοπάκι με μια μπλε φούστα.


Δεν είμαστε και πολύ ευχαριστημένες με τα μαλλιά μας τελικά!

Strawberry ξανθιά σαν την Ελεονώρα Μελέτη:
Τα παστέλ χρώματα στα ρούχα δένουν εξαιρετικά με αυτό το ξανθό που ροζίζει. Ταυτόχρονα, για μεγαλύτερη αντίθεση, μπορείς να επενδύσεις και στο μαύρο χρώμα που θα στρέψει τα βλέμματα στο ξεχωριστό χρώμα των μαλλιών σου.

Κοκκινομάλλα κοπελιά:
Η Μπλέικ Λάιβλι έδωσε το σύνθημα της επιστροφής στο κόκκινο χρώμα επί κεφαλής, το οποίο δένει άριστα με ρούχα σε όλες τις αποχρώσεις του μοβ, από το πολύ ανοιχτό μέχρι το σκούρο. Όμως και τα ανοιχτόχρωμα τζιν σε στυλ της δεκαετίας του 70 μπορούν να αναδείξουν το λουκ σου. Ταυτόχρονα, απόφυγε το κόκκινο της φωτιάς στα ρούχα γιατί θα γίνει ένα με τα μαλλιά και θα δείχνει το πρόσωπο και τα μάτια σου άτονα! Δοκίμασε και τα παστέλ χρώματα αλλά απόφυγε τις ρίγες και τα περίπλοκα μοτίβα.

Βαθύ σκούρο- μαύρο μαλλί
Εδώ το κλειδί βρίσκεται στις αντιθέσεις. Απόφυγε τα ρούχα σε καφέ και μαύρο χρώμα και διασκέδασέ το με λευκά μίνι φορέματα ενώ μπορείς να υιοθετήσεις και το ναυτικό στυλ.

Ανοιχτής απόχρωσης καστανούλα:
Ανοιχτόχρωμο ροζ, χακί και μόκα είναι τα χρώματα που κολακεύουν την απόχρωση των μαλλιών σου. Όμως και το λαμπερό κόκκινο μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου χρώμα στα ρούχα και παπούτσια!

womenonly.gr

Πηγή
http://www.womantime.gr