Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Βρες δουλειά με τη δύναμη του φενγκ σούι


               Η ζώνη της καριέρας είναι στο κάτω  μέρος με το σκούρο μπλε χρώμα!

Κάτι η κρίση που σου έχει σπάσει τα νεύρα, κάτι που ενώ στέλνεις τα βιογραφικά το ένα μετά το άλλο δε χτυπάει τηλέφωνο κανένα και εσύ βρίσκεσαι ολημερίς στο σπίτι , δε θέλει και πολύ μέχρι τα νεύρα σου να σπάσουν και να γίνουν κρόσσια! Σκέφτηκες ποτέ ότι το φενγκ σούι μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την πολυπόθητη δουλίτσα που ψάχνεις; Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς εσύ η ίδια να δώσεις μια ώθηση στα επαγγελματικά σου και να αρχίζει να γεμίζει ο τραπεζικός σου λογαριασμός!



Τι είναι το φενγκ σούι:

Ένα σύστημα αρχών που κρατούν αιώνες και βοηθούν στην δημιουργία αρμονικών χώρων. Οι αρχές του φενγκ σούι έχουν εφαρμογή και στον τομέα των επαγγελματικών σου, γι’ αυτό διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την επαγγελματική σου ζωή στα ύψη! Βρες ποια είναι η ζώνη της καριέρας(φώτο 2) και ξεκίνησε τις αλλαγές!

Θα πεις το νερό νεράκι:

 Το νερό είναι βασικό στοιχείο της καριέρας, γι’ αυτό ένα μίνι σιντριβάνι ή κάποιο άλλο διακοσμητικό που "βγαίνει" από μέσα νερό είναι ότι πρέπει για το χώρο σου αφού θα φέρει την επαγγελματική πρόταση που ονειρεύεσαι!



Μαύρο:

 Το μαύρο είναι το χρώμα του νερού βάσει του feng shui και το να έχει μέσα στο χώρο μαύρα αντικείμενα βοηθάει πάρα πολύ! Από μικροέπιπλα ως και ολόκληρη την τραπεζαρία , το μαύρο είναι καιρός να γίνει το βασικό χρώμα στο σπίτι σου!



Καθρέφτες:

Οι καθρέφτες είναι σαν να λέμε νερό για το feng shui οπότε δεν έχεις παρά να γεμίσεις τη ζώνη της καριέρας με καθρέφτες! Μικροί, μεγάλοι, οριζόντιοι, κάθετοι αρκεί να είναι καθρέφτες και θα δεις μεγάλες αλλαγές επαγγελματικά!



Καλά σύμβολα καριέρας:

αν ονειρεύεσαι να γίνεις χαβανέζα και δε βλέπεις να σταυρώνεις σε καμία δουλειά τότε μια καλή ιδέα θα ήταν να βάλεις μια φωτογραφία από τη Χαβάη στον τομέα της καριέρας σου και θα δεις ότι όλα θα έρχονται κατ’ ευχην!



Γυαλί:

η ρευστότητα του γυαλιού αντιπροσωπεύει τέλεια το νερό! Τα γυάλινα βάζα, ράφια ή ακόμη και μπολ στον τομέα της εργασίας βοηθούν πολύ!



Τι να αποφύγεις:

 τα γήινα υλικά όπως το χώμα και τα κεραμικά είναι απαγορευτικά για τον τομέα της εργασίας αν θέλεις να τον δεις να ανθίζει!



Ξέχασε το κίτρινο:

το κίτρινο είναι πολύ γήινο χρώμα που δεν "κολλάει" με το στοιχείο του νερού στο σπίτι!



Όχι στα τετράγωνα:

οι τετράγωνες μορφές ισοδυναμούν με τη γη στο feng shui οπότε καλό είναι να τις ξεχάσεις αν θες να βρεις δουλίτσα! Το ίδιο ισχύει και με τα φλατ αντικείμενα που και αυτά καλά θα κάνεις να τα βγάλεις από το χώρο σου αν θες να χτυπήσει το τηλέφωνο σου για δουλειά!



Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

Πηγή