Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Φροντίδα για όμορφο λαιμό


Συνήθως για το λαιμού χρησιμοποιούνται έντονα επίθετα όπως «κομψός», «ωραίος», «τρυφερός» και
βεβαίως αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο λαιμός πρέπει να αντιστοιχεί σε όλα αυτά τα όμορφα λόγια, αρκεί να καταβάλλετε κατάλληλη φροντίδα για αυτόν.


Ο παχύς λαιμός δεν είναι σέξι. Για αυτό τον λόγο προσπαθήστε ποτέ να μην τον παραμελείτε, σκέφτοντας ότι «δεν υπάρχει κατάλληλος τρόπος, που να εφαρμόσουμε σχετικά με την φροντίδα του». Ακριβώς ο λαιμός είναι ένα από τα μέρη του σώματος, που δείχνουν πώς ο άνθρωπος φροντίζει το σώμα του και δυστυχώς σ’αυτό το μέρος συγκεντρώνονται πιο εύκολα τα λίπη.


Πιέστε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε βάρος μόνο με υγιεινή διατροφή, χωρίς να καταναλώνετε αρκετή ποσότητα υγρών.


Κάθε μέρα πρέπει να κάνετε ασκήσεις για τον λαιμό, που δεν χρειάζονται μεγάλη διάρκεια χρόνου και συνήθως για τους ανθρώπους με καλή φυσική κατάσταση αυτό γίνεται μια συνήθεια. Οι ασκήσεις είναι διάφορες και συμπεριλαμβάνουν το τέντωμα του λαιμού, τις κινήσεις του κεφαλιού – αριστερά-δεξιά, μετά πίσω εμπρός και στο τέλος τις κυκλικές κινήσεις του κεφαλιού. Το σημαντικότερο είναι οι ασκήσεις να γίνονται με ρυθμικές κινήσεις, επειδή με μια απότομη κίνηση μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά προβλήματα.
Σε περίπτωση που οι σωματικές σας ασκήσεις συμπεριλαμβάνουν και ένα καρδιακό πρόγραμμα (ακόμα και 30 λεπτά περπάτημα την ημέρα)  επηρεάζουν θετικά όλο το οργανισμό και ένα τις κάνετε τακτικά θα έχετε ένα κομψό λαιμό και  ωραίο δέρμα.


Ακούστε το σώμα σας. Κάθε πράγμα, κάθε κίνηση που κάνετε το επηρεάζει, όπως και όλη την όψη του ανθρώπου. Για αυτό το λόγο πρέπει να είστε «εγωιστές» και μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι από μια τέτοια ζωή, στερημένη από θετικές σκέψεις, έλλειψη δραστηριοτήτων και ποιοτικών τροφίμων. Μ’αυτό τον τρόπο ο δικός σας εγωισμός θα είναι ευγνώμων.


Πηγή
http://omorfia.org