Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Τι λέει για σένα το χρώμα του μανικούρ σου

Τολμηρή, συντηρητική ή glamorous;

Σε αντιπροσωπεύει το σέξι κόκκινο, το ρομαντικό ροζ ή το "αυστηρό" μαύρο; Είναι γεγονός πως τα νύχια μπορούν να πουν πολλά για ένα άτομο.
Οι επαγγελματίες της ψυχολογίας στην εταιρεία χρωματολογίας Pantone εξηγούν πώς η επιλογή σου στο βερνίκι νυχιών θα μπορούσε να ταιριάζει με τη ψυχολογία και το χαρακτήρα σου:

Κόκκινο
Το κόκκινο βερνίκι νυχιών είναι η απόλυτη δήλωση της γοητείας - είναι ένα τολμηρό χρώμα που συμβολίζει το πάθος και την αυτοπεποίθηση. Ταιριάζει απόλυτα σε μια τολμηρή προσωπικότητα που δεν αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορντώ
Βαθύ και σκοτεινό, το μπορντώ βερνίκι είναι κομψό, μοντέρνο και ενδεικτικό μιας εκκεντρικής προσωπικότητας που εκτιμά τις προκλήσεις.

Μπλε
Το μπλε είναι διασκεδαστικό και πειραματικό και δίνει την εντύπωση ότι κάνεις έναν τρόπο ζωής γεμάτο αδρεναλίνη, γεμάτο συνεχή ενθουσιασμό. Δηλώνει ότι είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Nude
Τα nude είναι glamorous αλλά αρκετά ασφαλή βερνίκια που μπορούν να ενταχθούν στην κάθε τάση. Είναι όμορφα, chic και θηλυκά.

Σκούρο καφέ
Ένα βαθύ και πλούσιο χρώμα, το σκούρο καφέ δείχνει τόλμη και αυθεντικότητα. Είναι επίσης η υπογραφή μιας γυναίκας που είναι γήινη και ενεργητική.

Μαύρο
Αυτό το σκοτεινό χρώμα αντικατοπτρίζει μια τολμηρή femme fatale, η οποία είναι μοντέρνα και δεν νοιάζεται για το τι λένε οι άλλοι. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις κακή ψυχολογία ή ότι ακολουθείς το goth στυλ, αλλά είναι ένας τρόπος επανάστασης κατά των κανόνων.

Γκρί
Αν η παλέτα των χρωματικών σου προτιμήσεων περιέχει αποχρώσεις του γκρι, είσαι μοντέρνα, καλλιεργημένη και cool.

Λευκό
Το απόλυτο κομψό χρώμα, σημαίνει ότι είσαι κλασική και σίγουρη, ξέρεις τι σου αρέσει και κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει γνώμη.

Γαλλικό μανικιούρ
Ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ αποκαλύπτει μια λαμπερή συντηρητική πλευρά. Δεν χρειάζεσαι ένα εντελώς νέο χρώμα: τα νύχια σου φαίνονται καλά όπως είναι και απλά προσθέτεις μια chic λεπτομέρεια.

Πηγή
https://www.womenonly.gr