Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ποιο είναι το κατάλληλο τζιν για το κάθε σώμα;



Ποιος δεν λατρεύει τα τζιν; Οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε πως είναι το πιο βασικό κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας, ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις και μετατρέπεται εύκολα από casual σε smart. Το δύσκολο με τα τζιν είναι βέβαια η επιλογή του κατάλληλου! Πόσα είδη τζιν υπάρχουν και ποιο είναι το κατάλληλο για το σώμα σας; Μάθετε εδώ.





Boot cut 
Ένα boot cut τζιν που ανοίγει ελαφρώς στο κάτω μέρος, μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των πολύ ανοιχτών γοφών. Συνδυάστε το με μια εφαρμοστή/slim-fitting μπλούζα ή πουλόβερ για να αναδείξετε το πιο λεπτό άνω μέρος του σώματός σας.


Τζιν με ψηλή μέση 
Ένα τζιν με ψηλή και φαρδιά μέση μπορεί να «κρύψει» την κοιλίτσα, αν αυτό είναι το προβληματικό σας σημείο. Τα παντελόνια αυτά είναι ιδιαίτερα στιλάτα για το καλοκαίρι και μπορούν να φορεθούν με τα αγαπημένα σας χαμηλά παπούτσια, με σαντάλια αλλά και γόβες.

Τζιν με χαμηλή μέση
Ένα τζιν με χαμηλή μέση και αρκετό χώρο στην περιοχή των γοφών, γλουτών και μηρών θα σας βοηθήσει να νιώθετε πιο άνετα, αν η προβληματική σας περιοχή είναι το κάτω μέρος του σώματος. Συνδυάστε το με μια ζώνη που θα βοηθήσει να «στενέψουν» οι γοφοί.


Skinny Τζιν
Το skinny τζιν ή -όπως συνηθίζουμε να το λέμε- το τζιν «σωλήνα» είναι ένα από τα πιο μοδάτα είδη τζιν. Μπορούν να αναδείξουν υπέροχα ένα λεπτό, καλοσχηματισμένο πόδι και συνδυάζονται με αεράτα μπλουζάκια, πουκάμισα και μπλούζες που φτάνουν κάτω από τους γλουτούς. Τα skinny τζιν ταιριάζουν, επίσης, σε πιο κοντές, μικροκαμωμένες φιγούρες. Συνδυάστε με χαμηλό παπούτσι ή μπαλαρίνες.



Τζιν σε ίσια γραμμή
Το τζιν σε ίσια γραμμή δεν στενεύει όσο ένα skinny τζιν. Μπορεί να δώσει την εντύπωση πιο ψηλού ποδιού, γι’ αυτό και ταιριάζει όμορφα σε μικροκαμωμένες γυναίκες. Αποφύγετε αυτό το τζιν αν έχετε αρκετά περιττά κιλά.


Πηγή 
http://offsite.com.cy