Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Δείτε Ποιοι Είναι Oι Eχθροί Tης Γυναικείας Ομορφιάς

Ορισμένα σαπούνια, σαμπουάν και κρέμες περιποίησης του δέρματος περιέχουν πολλές τοξικές χημικές ουσίες που γερνούν γρηγορότερα το δέρμα. Αυτές προκαλούν ρυτίδες στο πρόσωπό σας, ειδικά γύρω από το στόμα και τα μάτια σας.
Και αυτό γιατί η πλειοψηφία αυτών των προϊόντων περιέχουν ορμόνες. Αυτές οι ορμόνες αναστατώνουν το ενδοκρινικό σας σύστημα με αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους σας και τον σχηματισμό της κυτταρίτιδας.

Ωστόσο, μέσα στον ζοφερό αυτό μαρασμό του δέρματος υπάρχουν φυσικές, ανέξοδες εναλλακτικές λύσεις. Σαπούνια για τις ορμονικές διαταραχές, κρέμες ματιών, αντιρυτιδικές κρέμες, σαμπουάν, μαλακτικά και μάσκες. Στην πραγματικότητα, η λύση βρίσκεται στην κουζίνα. Προς το παρόν, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις επίγνωση αυτών των «εχθρών» της ομορφιάς σου. Και εμείς στα άρθρα μας θα συνεχίσουμε να εξυμνούμε τα οφέλη της φύσης.

Parabens

Τα Parabens είναι συντηρητικά που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού και ομορφιάς. Τα parabens είναι επίσης μιμητές οιστρογόνων. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι τοξίνες δρουν για να αυξήσουν την παραγωγή οιστρογόνων στο σώμα σας.

Πολυάριθμες πανεπιστημιακές μελέτες έχουν συνδέσει αυτά τα parabens με τον καρκίνο του μαστού, το αυξημένο σωματικό βάρος, με το λίπος στην κοιλιά και τους μηρούς και την επιταχυνόμενη γήρανση, ειδικά στις γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 22 και 67 ετών.

Ό, τι κι αν κάνεις, οφείλεις να αποφύγεις αυτούς τους δυσάρεστους καταστροφείς της ομορφιάς σου.

Nanos

Τα nanos μπορεί να θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το δέρμα σας είναι χειρότερα και από μία ταινία τρόμου. Τα nanos επηρεάζουν αρνητικά τη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος, και οδηγούν σε πρόωρη γήρανση και την πρόκληση έντονων ρυτίδων.

Και έπεται το συγκλονιστικό μέρος της συζήτησής μας. Τα nanos βρίσκονται συνήθως σε λοσιόν αντι-γήρανσης και στα αντηλιακά. Είναι τρομακτικό το γεγονός ότι οι κρέμες που χρησιμοποιείτε για να δείχνετε νεότερες σας προσθέτουν τελικά χρόνια.

Με συνοπτικές διαδικασίες σας εκθέτω μία θεραπεία. Αυτή περιλαμβάνει την ανάμιξη φράουλας με ασπράδια αυγών και εκχύλισμα πορτοκαλιού σε ένα μπλέντερ. Βάλτε το μείγμα αυτό στο πρόσωπό σας για 10 λεπτά και αποκτήστε λείο δέρμα με λίγα μόλις χρήματα.

Συνθετικά αρώματα

Τι πρέπει να κάνετε; Κοιτάξτε για τον όρο phthalate-free στην ετικέτα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι ότι τα συνθετικά αρώματα στα σαπούνια, τα σαμπουάν, τις κρέμες για το δέρμα και το απορρυπαντικό πλυντηρίου είναι ασφαλή.

Προειδοποίηση: Οι φθαλικοί εστέρες είναι φίλοι με την κυτταρίτιδα και το λίπος του σώματος. Προκαλούν διαταραχή στο φυσιολογικό ορμονικό σας σύστημα.

Η ισορροπία των οιστρογόνων και της προγεστερόνης διαταράσσεται, ενώ γίνεστε κυκλοθυμικός με αυξημένους πόθους τροφίμων (που οδηγούν σε αύξηση του σωματικού βάρους) και την αύξηση της κυτταρίτιδας στο κάτω μέρος του σώματός σας.

Πηγή
anapnoes.gr

Πηγή