Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

4 τρικ για τέλεια λεπτά μαλλάκια


Έχεις λεπτά, αδύναμα μαλλιά και έχεις απογοητευτεί; Δεν υπάρχει λόγος αφού και τα λεπτά μαλλάκια θέλουν τρόπο και όχι κόπο για να δείχνουν τέλεια.
Το κατάλληλο χτένισμα ή κούρεμα είναι ικανό να μεταμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα των μαλλιών σου και κάνει όλες σου τις φίλες να τα θαυμάζουν! Παρακάτω θα βρεις όλα τα τρικ που θα απογειώσουν τα λεπτά σου μαλλάκια!



Και κοντό και κυματιστό:
 αν θέλεις το μαλλάκι σου να δείχνει πιο "γεμάτο", τότε δεν έχεις παρά να το κόψεις κοντό στο μήκος του καρέ στην πιο μπουκλιαστή του εκδοχή!
Πώς θα το πετύχεις: αφού λούσεις και στεγνώσεις το μαλλάκι σου, φρόντισε ένα απλώνεις ένα αφρό ειδικό για λεπτά μαλλάκια (για όγκο) στις ρίζες των μαλλιών σου όταν είναι μισοστεγνωμένα και γύρισε τα μαλλάκια σου ανάποδα για έξτρα όγκο. Τα χαλαρά κύματα μπορείς να τα πετύχεις με το ψαλίδι για τις μπούκλες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!


Ναι στη φράντζα και την αλογοουρά με μπούκλα:
 η φράντζα και η αλογοουρά σου σου προσθέτουν πόντους στιλ αλλά και κάνουν την λεπτή σου τριχούλα να δείχνει πιο χοντρή και άρα το μαλλάκι σου να δείχνει πυκνό και δυνατό ειδικά σε συνδυασμό με τις μπούκλες.
Πώς θα το πετύχεις: Αφού λουστείς και στεγνώσεις το μαλλάκι σου, δεν έχεις παρά να διπλώσεις τα μαλλάκια σου με ρόλεϊ και να τα αφήσεις να στεγνώσουν. Αφού περάσει κάποια ώρα , άφησε κάτω τα μαλλάκια σου και πιάσε τα σε αλογοουρά ενώ πρόσεξε να αφήσεις έξω τις αφέλειες. Έτσι το κυματιστό μαλλάκι σου θα δώσει όγκο στην αλογοουρά σου ενώ οι αφέλειες μπροστά στο δίνουν έξτρα νάζι!


Άστο να πέσει:
αν έχεις φυσικά μπουκλιαστά μαλλάκια που απλά δεν έχουν και όσο όγκο θα ήθελες, τότε δεν έχεις παρά να τα αφήσεις να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους για να καμουφλάρεις το θέμα της αδύναμης τρίχας σου και να κάνει το μαλλάκι σου να δείχνει πιο πλούσιο.
Πώς θα το πετύχεις: αφού λουστείς φρόντισε να στεγνώσεις όχι πάρα πολύ τα μαλλάκια σου έτσι ώστε να μπορέσουν να φανούν τέλεια οι μπούκλες και ξέχασε τα λεπτά μαλλάκια!


Ναι στο μεσαίο μήκος:
το μεσαίο μήκος είναι ένα μήκος που σου αχαρίζει έξτρα όγκο στα μαλλάκια σου! Ένα μακρύ καρέ είναι ένα ιδανικό κούρεμα για εσένα που θέλεις να κάνεις το μαλλάκι σου να δείχνει πιο πυκνό, αφού προσθέτει όγκο και βάθος στο μαλλάκι σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

Πηγή
http://www.womenonly.gr