Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Γρήγορα κόλπα ομορφιάς



Αν δεν σας περισσεύει και πολύς χρόνος να ετοιμαστείτε το πρωί, μην ανησυχείτε, υπάρχουν τρόποι για να είστε περιποιημένη!Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και αναδείξτε την ομορφιά σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά:-Απλώστε ένα ρουζ σε μορφή...κρέμας στα μήλα του προσώπου για λάμψη στη στιγμή.


- Αντισταθμίστε τη φυσική κόκκινη απόχρωση της επιδερμίδας με ρουζ σε αποχρώσεις του κοραλλιού ή του βερίκοκου (αποφύγετε τις ροζ και κόκκινες).
ή
- Διορθώστε την κοκκινίλα στα μάτια βάζοντας μαλακό μολύβι ματιών σε off-white απόχρωση στην εσωτερικό κόγχη του κάτω βλεφάρου σας για άμεση όψη φρεσκάδας.
ή
- Για σμιλεμένα χαρακτηριστικά και για φυσική ιριδίζουσα λάμψη, περάστε στα ζυγωματικά και στη γέφυρα της μύτης μια διάφανη μπρονζέ πούδρα ή κρέμα.

- Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα μαλλιών καλής ποιότητας και ειδικά στα μακριά μαλλιά, αρχίστε βουρτσίζοντας πρώτα απαλά τις άκρες των μαλλιών, ώστε να μη σπάσετε την τρίχα ενώ τα ξεμπερδεύετε.

- Έπειτα, βουρτσίστε τα από τις ρίζες έως τις άκρες.

- Βάλτε το άρωμα έτσι που να κρατήσει όλη μέρα, ψεκάζοντας απαλά τα μαλλιά σας, τα ρούχα σας και τα σημεία που χτυπάει ο παλμός.

- Δεν έχετε τον χρόνο να δοκιμάσετε άπειρα αξεσουάρ, αλλά μπορείτε να τονίσετε το καλύτερό σας χαρακτηριστικό, επιλέγοντας ένα αξεσουάρ που να το κάνει να ξεχωρίζει.

- Αν αυτό που εντυπωσιάζει είναι τα γαλάζια σας μάτια, φορέστε μια σκούρα μπλε μπλούζα, ώστε να αναδεικνύεται πραγματικά το χρώμα των ματιών σας.

- Αν είναι, τα χρυσαφένια σας μαλλιά σας, τότε χρώματα έντονα, όπως το κόκκινο και το μαύρο, θα τονίσουν την κώμη σας - αρκεί μόνο ένα απλό μαντίλι σε αυτές τις αποχρώσεις για να πιάσει το κόλπο!

- Χρησιμοποιείτε μια μάσκαρα που μακραίνει τις βλεφαρίδες και τις ξεχωρίζει απόλυτα μεταξύ τους, ώστε να τονίσετε το βλέμμα σας.

antigiransi.com

Πηγή

http://miss24gr.blogspot.com