Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

9 έξυπνες επιλογές που ταιριάζουν με όλα!



Εννέα…από τα πιο «έξυπνα» ρούχα και αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σας για να έχετε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις που συνδυάζονται εύκολα, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τα υπόλοιπα ρούχα και τη διάθεσή σας!

Παντελόνια


Πρώτα απ’ όλα επιλέξτε τη σε μαύρο χρώμα, για να είναι εύχρηστη και να συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώματα. Για μια καθημερινή εμφάνιση συνδυάστε τη με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα λευκό μπλουζάκι, μια ζώνη που πέφτει χαλαρά στη μέση και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Αν η διάθεση σας απαιτεί περισσότερο χρώμα, προτιμήστε ένα κόκκινο ή πράσινο λεπτό πουλόβερ και ανάλογες γόβες. Αν πάλι επιθυμείτε κάτι πιο κομψό και βραδινό, επιλέξτε ένα σακάκι, εκκεντρικά αξεσουάρ και γόβες στιλέτο.

Μαύρο φόρεμα

Μπορείτε να το συνδυάσετε σχεδόν με τα πάντα και να δείχνει εξίσου κομψό. Για μια ανέμελη καθημερινή εμφάνιση μη βάλετε πολλά αξεσουάρ. Ένα φουλάρι δεμένο ανέμελα στο λαιμό, ένα κοντό δερμάτινο τζάκετ και ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια είναι αρκετά για να δείχνετε ιδιαίτερα κομψή. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, προτιμήστε μια κλασική γόβα, ένα διακριτικό κολιέ με πέρλες και μια μαύρη τσάντα στο μέγεθος που εσείς προτιμάτε.

Ταγιέρ

Είναι ιδανικό για το γραφείο, για τα επαγγελματικά ραντεβού, αλλά και για τις πιο επίσημες απογευματινές εμφανίσεις σας. Για ένα απλό και απέριττο αποτέλεσμα, συνδυάστε το με μια εκκεντρική ζώνη, μία χαλαρή σινιόν, ένα λευκό πουκάμισο και γόβες. Από την άλλη μεριά το ταγιέρ έχει το προσόν να «κόβεται» στα δύο. Το σακάκι του συνδυάζεται εύκολα με τζιν για πιο απλή εμφάνιση και η φούστα με ένα πουκάμισο, που μπορείτε να το επιλέξετε είτε σε κοντινή απόχρωση είτε σε έντονη χρωματική αντίθεση, ανάλογα με την περίσταση.

Γόβες

Το πρωί φορέστε τις με χοντρό οπάκ καλσόν και μια φούστα σε γραμμή τσιγάρου, έτσι ώστε να ενισχύσετε το δυναμισμό σας. Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις, επιλέξτε ένα ζευγάρι -ιδανικά με στρογγυλή μύτη- και συνδυάστε το με μια παντελόνα ή ένα κολλητό φόρεμα που θα αναδεικνύει τη θηλυκότητα σας.

Πέρλες

Είναι το κολιέ – κόσμημα που «πάει» με όλα τα ντυσίματα, πρωί και βράδυ. Μπορεί να φορεθεί το πρωί με τζιν, ένα λευκό ή μαύρο μπλουζάκι και ένα ζευγάρι μπότες. Ή αν θέλετε κάτι καλύτερο, επιλέξτε λευκό πουκάμισο και παντελόνα. Για το απόγευμα, αν η διάθεση σας είναι πιο επίσημη, συνδυάζεται πολύ όμορφα με το ταγιέρ σας, και το βράδυ πρώτο λόγο έχουν ένα μαύρο φόρεμα και μια κομψή γόβα.

Καμπαρντίνα

Είναι ένα κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας για όλες τις ώρες της ημέρας. Ο πιο όμορφος συνδυασμός της το πρωί είναι με ένα τζιν, ένα απλό τοπ και μπότες. Ακόμα, με παντελόνα ή φούστα. Για τη δουλειά προτιμήστε τις μονόχρωμες καμπαρντίνες σε γραμμή Α, συνδυασμένες με μια σιφόν μεταξωτή φούστα και ένα χοντρό πουλόβερ ζιβάγκο. Το βράδυ, τολμήστε μία, με πιο έντονα ντεσέν, φορεμένη πάνω από ένα τοπ με παγιέτες.

Λευκό πουκάμισο

Είναι η πιο εύκολη λύση γιατί πάει με όλα και δείχνει κομψό σε όλες τις περιστάσεις. Ιδανικό για να σας φτιάξει τη διάθεση, ακόμα και στις γκρίζες μέρες του χειμώνα. Για μια καθημερινή εμφάνιση, φορέστε το με ένα μαύρο παντελόνι, μια εντυπωσιακή ζώνη και μπότες ή χαμηλές γόβες. Για τη βραδινή σας έξοδο, φορέστε το μέσα από ένα σακάκι ή μια φούστα και συνδυάστε το με γόβες και ένα κόσμημα στο λαιμό. Για να τονίσετε τη θηλυκότητα σας, αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα, ώστε το σύνολο να μη δείχνει αυστηρό.

Τζιν

Το τζιν είναι το κομμάτι κλειδί που πηγαίνει με όλα. Είναι άνετο, κομψό, καθημερινό, βραδινό, γυναικείο. Για τις καθημερινές εμφανίσεις σας, πρωί και απόγευμα, διαλέξτε ένα σε φαρδιά γραμμή ή καμπάνα και συνδυάστε το με ένα μπλουζάκι με τσάμπα και ένα κοτλέ σακάκι. Τυλίξτε ένα κασκόλ γύρω από το λαιμό και κρατήστε μια σπορ τσάντα. Για το βράδυ, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παίξτε με το στυλ. Δοκιμάστε ένα τζιν ίσιο ή σε γραμμή τσιγάρου με ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα και μπότες. Αν έχετε ρομαντική διάθεση, προτιμήστε ένα δαντελένιο τοπ και συνδυάστε το με ένα κολιέ με πέρλες.

Εσώρουχα

Ο «εσωτερικός» μας κόσμος μπορεί να μην είναι «εμφανής» στους άλλους, είναι όμως ένα κομμάτι των επιλογών μας που -έστω και ασυνείδητα- συνδυάζεται με τα υπόλοιπα ρούχα μας και -ακόμα περισσότερο- με την εμφάνιση μας: πιο λιτά εσώρουχα στις καθημερινές εμφανίσεις, πιο ρομαντικά το βράδυ κ.ο.κ. Μπορούμε να τα επιλέξουμε σε ό,τι σχήμα, ποιότητα και στυλ θέλουμε.

Πηγή: zougla.gr/noikokyra.gr

Πηγή
http://manina4teens.wordpress.com