Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πως να επιλέξω το καλσόν που κολακεύει την σιλουέτα μου;


Από το LadyNews.grΤο καλσόν είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης κάθε γυναίκας το χειμώνα. Στο εμπόριο η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων είναι απεριόριστη. Δεν είναι όμως όλα για όλες! Μια κακή επιλογή καλσόν μπορεί να κατστρέψει ένα πολύ προσεγμένο κατά τα άλλα ντύσιμο. Τι πρέπει να ξέρετε όταν επιλέγετε το καλσόν που θα φορέσετε; Ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.


 
Αν έχετε λίγο πιο παχουλό πόδι μην προτιμήσετε τα καλσόν με τα μεγάλα σχέδια, αλλά αντίθετα προτιμείστε τα μονόχρωμα που θα δώσουν άλλη χάρη στο πόδι σας. Φέτος, στη μόδα για τις μικρές κυρίως ηλικές είναι οι κάλτσες που ανεβαίνουν πάνω από το γόνατο. Συνδυάζονται με σορτσάκια και φλατ αθλητικά παπούτσια. Μην τις φορέσετε με καλσόν από μέσα.
Αν πάλι έχετε λίγα παραπάνω κιλάκια φροντίστε το καλσόν σας να ανήκει στην ίδια χρωματική παλέτα με το υπόλοιπο σύνολο που έχετε επιλέξει να φορέσετε, ώστε να μην εστιάζετε η προσοχή στα αδύνατα σημεία του κορμιού σας.
Τα οπάκ καλσόν είναι και πάλι στη μόδα και σας συνδυάζεται σχεδόν με όλα δίνοντας ένα πιο κάζουαλ ύφος. Μόδα είναι επίσης φέτος οι γκέτες πάνω από τα μποτάκια για ένα πιο χειμερινό look, αλλά και τα καλσόν με τα σχέδια με την προϋπόθεση βέβαια ότι ταιριάζει στο πόδι σας. Αν για παράδειγμα επιλέξετε ένα καλσόν με δαντέλα, καλό είναι το υπόλοιπο σύνολο να είναι πιο απλό και πιο ήσυχο για να μην δείχνει πρόστυχο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα διχτυωτό καλσόν και να το συνδυάσετε με πιο απλά ρούχα, ώστε να είναι sexy, αλλά όχι φτηνό. Τέλος, ένα ακόμα χρήσιμο tip είναι ότι η ραφή στο πίσω μέρος των καλσόν λεπταίνει και δίνει ύψος στο πόδι, ενώ καλό είναι αν φορέσετε γόβες peep toe το καλσόν που θα φοράτε να μην έχει ραφές.


Πηγή
http://www.ladynews.gr