Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Τι σημαίνει το σχήμα των φρυδιών σου για την προσωπικότητά σου

Λεπτά, χοντρά, μακριά ή κοντά; Μάθε τι μαρτυρά για σένα το στυλ των φρυδιών σου.
Λένε να μην κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, αλλά αυτό είναι που η Jean Haner κάνει επαγγελματικά καλά. Η Haner ασχολείται με την πρακτική της φυσιογνωμίας, μια παραδοσιακή αρχή από την Κίνα που αναλύει την προσωπικότητα των άλλων με βάση τις περιπλοκές της φυσικής εμφάνισής τους. Αυτή η αρχαία μέθοδος θα μπορούσε να καθορίσει την εσωτερική προσωπικότητα ενός ατόμου, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου σκέψης, αίσθησης και συμπεριφοράς τους.

Παρακάτω, η Haner αναλύει το τι σημαίνει κάθε σχήμα φρυδιών:

Στρογγυλά φρύδια
"Αν κάποιος έχει στρογγυλεμένα φρύδια, αυτό είναι ένα σημάδι ότι είναι ένα πολύ ευγενικό άτομο και ότι πάντα σκέφτεται τις ανάγκες άλλων ανθρώπων", λέει η Haner. "Όταν παίρνουν μια απόφαση, θα βασίζονται σε αυτό που θέλουν και τι όλοι οι άλλοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει κέρδος για όλους".

Ίσια φρύδια

"Εάν τα φρύδια κάποιου μεγαλώνουν σε μια ευθεία γραμμή, αυτό σημαίνει ότι είναι ένα πολύ λογικό πρόσωπο - εκτιμάει τη λογική και σκέφτονται ότι πρέπει να σκέφτονται τα πράγματα πολύ προσεκτικά. Δεν είναι παρορμητικοί".

Αιχμηρά φρύδια

"Οι άνθρωποι με αιχμηρά φρύδια παίρνουν αποφάσεις με βάση τα συναισθήματά τους. Είναι πολύ αντιδραστικοί, αντιδρούν πολύ γρήγορα, αλλά δεν βασίζονται κατ 'ανάγκη στη λογική - αλλά περισσότερο στο συναίσθημά τους."

"Φρύδια της Βασίλισσας"

"Υπάρχουν κάποια φρύδια που, όταν κοιτάζεις το πρόσωπο του ατόμου, είναι τοποθετημένα πολύ ψηλά. Στην κινεζική ανάγνωση προσώπου, αυτά ονομάζονται "Φρύδια της Βασίλισσας". Είναι σημάδι ότι κάποιος που έχει εξαιρετικό γούστο, πραγματική αίσθηση του στυλ αλλά τείνουν να είναι τελειομανείς Μπορούν να παλέψουν με τις αποφάσεις επειδή στο μυαλό τους υπάρχει μόνο μία σωστή απόφαση."

Μακριά φρύδια


"Οι άνθρωποι που έχουν μακριά φρύδια συνήθως έχουν πολλούς φίλους. Υπάρχει ένας λόγος για αυτό: Έχουν δύναμη, και μπορούν να αντιμετωπίσουν το προσωπικό δράμα των φίλων τους χωρίς να αισθάνονται ταραγμένοι", λέει.

Κοντά φρύδια

"Στους ανθρώπους με κοντά φρύδια δεν αρέσει να ασχολούνται με το δράμα, έχουν την τάση να έχουν λιγότερες στενές φιλίες και να μην έρχονται σε επαφή με άλλους για να ζητήσουν βοήθεια".

Πυκνά φρύδια


"Αν κάποιος έχει πραγματικά γεμάτα, χοντρά φρύδια, αυτό σημαίνει πολλά πράγματα - είναι πολύ αποφασιστικός, έχει μια φυσική αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ λογικοί άνθρωποι και τείνουν να είναι κάπως γραμμικοί στο πώς χειρίζονται τα πράγματα."

Λεπτά, αραιά φρύδια

"Οι άνθρωποι με λεπτά φρύδια - ακόμα και αν στην αρχή είχαν φυσικά παχιά φρύδια, αλλά τα έκαναν λεπτά- έχουν επηρεαστεί σε ό,τι αφορά την αυτοπεποίθησή τους ή εάν έχουν από τη φύση τους λεπτά φρύδια, έχουν γενικά χαμηλή αυτοπεποίθηση. Δεν είσαι πιεστικοί ή υπερβολικά επιθετικοί."

Διαγώνια φρύδια


"Όσο πιο έντονη είναι η γωνία, τόσο πιο ακραία είναι τα συναισθήματα και τόσο πιο αντιδραστικό είναι το άτομο. Αν γεννηθούν με φυσικές γωνίες, είναι καλό. Αλλά αν προσπαθούν να την δημιουργήσουν, είναι σαν να πηγαίνουν ενάντια στη φύση τους και μπορεί να προκαλέσουν μια ανισορροπία στην προσωπικότητά τους και μια δυσκολία στη λήψη αποφάσεων."

Πηγή
https://www.womenonly.gr