Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε την πόρτα του μέλλοντος

Μας αρέσουν τα τεστ, γιατί είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ανακαλύψουμε χρήσιμα στοιχεία της προσωπικότητας μας, κάποια από αυτά τα γνωρίζουμε, άλλα αυτά είναι βαθιά θαμμένα στο ασυνείδητο, δεν μπορούμε εύκολα να τα εντοπίσουμε και να τα αξιοποιήσουμε στο έπακρο.
Σε αυτό το Τεστ προσωπικότητας, αρκεί να επιλέξεις την πόρτα, που σε εκφράζει καλύτερα, αυτή που μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου, την πόρτα που θα θελες στο μέλλον να βρεθείς ... Χαλάρωσε, κάνει την επιλογή σου χωρίς πολυ σκέψη και ανακάλυψε σημαντικά στοιχεία για τον εαυτό σου!

Δες τα αποτελέσματα για την πόρτα που διάλεξες 


Αν διάλεξες την πόρτα 1 , τότε έχεις επιλέξει το μονοπάτι της ελευθερίας ... Είσαι ο τύπος του ανθρώπου που έχεις ανάγκη από αρκετό προσωπικό χώρο. Χρειάζεσαι την ελευθερία και την αυτονομία σου για να κάνεις τα πράγματα στη ζωή σου με τον δικό σου τρόπο. Προτιμάς να ανοίγεις την δική σου διαδρομή και σου αρέσει να εξερευνάς πρωτόγνωρα μονοπάτια που σου δίνουν αρκετές δυνατότητες και προοπτικές. Είσαι ένας πολύ ανεξάρτητος άνθρωπος, δεν θέλεις να αισθάνεσαι περιορισμένος και είσαι αρκετά επαναστάτης, δεν σου αρέσει ωστόσο η αντιπαράθεση και η σύγκρουση με τους ανθρώπους γύρω σου! Δεν σου αρέσει να βιάζεσαι προτιμάς να έχεις αρκετό χρόνο για να κάνεις τις επιλογές που εσύ ο ίδιος θέλεις στη ζωή σου.

Αν διάλεξες την πόρτα 2, το μονοπάτι που έχεις επιλέξει είναι ιδιωτικό και προσωπικό ... Είσαι ο τύπος του ανρθώπου που επιλέγεις το ταξίδι της ζωής σου να το κάνεις μόνος σου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλεις στη ζωή σου να υπάρχει και η συντροφικότητα κάποιες στιγμές . Απλά είσαι της άποψης ότι η ζωή μας, μας ανήκει, είμαστε μόνοι μας και απλά έχουμε συναντήσεις με σημαντικούς ανθρώπους. Αγαπάς την μοναχικότητά σου όμως είσαι και πολύ αγαπητός στο περιβάλλον σου! Σου αρέσει να παρατηρείς, να σκέφτεσαι και να ταξινομείς στο μυαλό σου όλες τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Είσαι ένας άνθρωπος αυθεντικός και διορατικός, αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο με έναν πολύ μοναδικό τρόπο και τα άτομα γύρω σου μπορούν να επωφεληθούν από την δική σου οπτική. Πάντα κατανοείς τους ανθρώπους γύρω σου!

Αν διάλεξες την πόρτα 3, το μονοπάτι που έχεις επιλέξει είναι γεμάτο χρώματα και αισιοδοξία. Είσαι ένας άνθρωπος που δεσμεύεις αλλά και δεσμεύεσαι! Θέλεις να είσαι μέρος του κόσμου και απολαμβάνεις κάθε εμπειρία της ζωής. Το ιδανικό σου μονοπάτι είναι γεμάτο χρώματα, ομορφιά και ενθουσιασμό. Είσαι της άποψης ότι αυτό που μετράει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Είσαι πάντα περίεργος και ενθουσιώδης να μάθεις περισσότερα. Σου αρέσει να ξεκινάς συζητήσεις και να κάνεις πολλές ερωτήσεις, γιατί θέλεις να τα μαθαίνεις όλα. Είσαι πνευματώδης και φιλομαθής. Θέλεις να σκορπίζεις το γέλιο και την χαρά στους ανθρώπους γύρω σου!

Αν διάλεξες την πόρτα 4,
το μονοπάτι που έχεις επιλέξει είναι του ενθουσιασμού! Είσαι διαρκώς σε κίνηση, θέλεις η ζωή να προχωρά σε γρήγορους ρυθμούς. Σε έλκει το άγνωστο όπου και το αναζητάς και δεν σε φοβίζει, έστω και αν γνωρίζεις ότι στην πορεία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Το μονοπάτι που διάλεξες είναι απρόβλεπτο και ίσως λίγο τρομακτικό, γιατί πάντα σε τραβάει αυτό που είναι ανεξερεύνητο, μοναδικό και όχι κάτι που το έχουν δοκιμάσει πολλοί! Σου αρέσει να σπας τους κανόνες όμως μερικές φορές λειτουργείς απερίσκεπτα. Είσαι πολύ αυθόρμητος και αναζητητής των συγκινήσεων. Αξιοποιείς στο έπακρο κάθε στιγμή που σου δίνεται.

Αν διάλεξες την πόρτα 5, το μονοπάτι που επέλεξες είναι αυτό της φιλοξενίας. Αναζητάς την αρμονία,την ειρήνη και είσαι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Επιλέγεις πάντα στη ζωή σου μονοπάτια στρωτά, καθαρά αλλά ... διασκεδαστικά. Απολαμβάνεις το ταξίδι της ζωής όμως θέλεις να αναγνωρίζεις ποιος είναι ο προορισμός σου! Συνήθως επιλέγεις τις εύκολες λύσεις. Είσαι της άποψης ότι η ζωή είναι πολύ σκληρή για να την κάνουμε εμείς οι άνθρωποι ακόμα πιο σκληρή, για αυτό και επιλέγεις πάντα την ευκολία. Είσαι σταθερός, υποστηρικτικός με κάθε άνθρωπο που είναι δίπλα σου και λειτουργείς πάντα προσγειωμένα!

Αν διαλέξεις την πόρτα 6, το μονοπάτι που επέλεξες είναι της ηρεμίας! Περνάς μεγάλες περιόδους μοναχικότητας, χωρίς όμως να νιώθεις μοναξιά. Προτιμάς πάντα να ακολουθείς τις ήσυχες επιλογές, δεν ακολουθείς το πλήθος, αλλά επιζητάς στο πλευρό σου να είναι λίγοι και καλοί άνθρωποι! Αναζητάς πάντα το νόημα σε κάθε πτυχή της ζωής σου και δεν θέλεις να νιώθεις πιεσμένος. Πάντα υπάρχει σκοπός σε κάθε σκέψη ή σε κάθε δράση σου! Για σένα έχουν σημαντική αξία οι σχέσεις οι οποίες είναι πάντα με βάθος και ουσία.

Πηγή
https://www.oroskopos.gr