Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ποιο ποτό σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου

Χρειάζεσαι ιδέες για το τι θα πιεις το βράδυ; Ρίξε μια ματιά στο ζώδιο σου το οποίο περιγράφει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Και ναι, αυτό μεταφράζεται σε τι είδους ποτό σου ταιριάζει . Το Cosmopolitan ζήτησε τις συμβουλές της βραβευμένης μπαργούμαν Tiffanie Barriere και της αστρολόγου Alice Bell του Stalk για να δημιουργήσει έναν εύχρηστο οδηγό για τέλειους συνδυασμούς ζωδίων και ποτών.

Και αν λόγω της κατάστασης (εντάξει, εν μέσω καραντίνας το κοκτέιλ στο σπίτι δεν είναι πάντα εύκολο) δεν τα καταφέρεις, κράτα τις πληροφορίες -και την όρεξη- για τον επόμενο μήνα.

Κριός: Βότκα

Όπως και ο Κριός, «η βότκα είναι το ποτό-ηγέτης στις πωλήσεις σε μπαρ », λέει η Barriere. «Ένα κοκτέιλ βότκας πηγαίνει πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο, όπως ένας Κριός».

Ταύρος: Σαμπάνια

Ο πολυτελής Ταύρος είναι «εντελώς σαμπάνια», λέει η Barriere. «Ο Ταύρος είναι αργός και σταθερός, και έτσι ακριβώς πρέπει να σερβίρεις τη σαμπάνια για να πάρεις τις φυσαλίδες. Είναι αριστοκρατικός, αλλά πεισματάρης».

Δίδυμοι: Μπύρα

Η διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη φύση του Δίδυμου είναι ιδανική για μπύρα. «Οι Δίδυμοι έχουν δύο πλευρές και υπάρχουν τόσα πολλά είδη μπύρας», εξηγεί η Barriere. Αυτή η ποικιλία «ταιριάζει με τη στάση και τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις του Δίδυμου».

Καρκίνος: Κρασί ροζέ

Η συναισθηματική φύση του Καρκίνου ταιριάζει σε ένα ποτήρι ροζέ. «Το κρασί είναι καταπραϋντικό και σε χαλαρώνει», λέει η Barriere. «Είναι απλά άνετο και όμορφο».

Λέων: Ουίσκι

«Το ουίσκι είναι φωτεινό», λέει η Barriere. «Πάντα πρέπει να το βλέπεις. Πιάνει χώρο, αλλά είναι ένα από τα πιο φωτεινά πράγματα στο μπαρ με τις πιο φωτεινές γεύσεις. Και ο Λέων λατρεύει το προσκήνιο!».

Παρθένος: Κονιάκ

Όπως το κονιάκ, ο Παρθένος δεν είναι για όλους - και αυτό είναι καλό. «Είναι τόσο απίστευτα τέλειο», λέει η Barriere. «Το κονιάκ είναι τελειότητα. Είναι σεβαστό, ευχάριστο και δεν είναι πάντα προσιτό».

Ζυγός: Τζιν Τόνικ

«Οι Ζυγοί είναι ισορροπία, ισορροπία, ισορροπία», λέει η Barriere. «Ο Ζυγός θα μπορούσε να είναι τζιν τόνικ. Είναι δυνατός, ισορροπημένος, πικάντικος, έχει μια συμπεριφορά και είναι κομψός. Ένα τζιν τόνικ είναι ένα ποιοτικό κοκτέιλ με έντονα vibes».

Σκορπιός: Μαργαρίτα

«Οι Σκορπιοί είναι συναισθηματικοί, αλλά δεν το δείχνουν», λέει η Barriere. «Θα πρόσφερα στον Σκορπιό μια μαργαρίτα: είναι εκεί, αλλά δεν τον νιώθεις».

Τοξότης: Νegroni

Η Bell εξηγεί: «Οι Τοξότες είναι γνωστοί ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για άλλους πολιτισμούς, οπότε πρέπει να πάνε για ένα κοκτέιλ που έχει ρίζες σε άλλη χώρα, όπως το κλασικό ιταλικό Negroni»

Αιγόκερως: Dry Martini

«Όπως και ο Παρθένος, ο Αιγόκερως είναι πιο απλός», λέει η Bell. «Επίσης, δουλεύει πολύ σκληρά, οπότε μπορεί να χρειαστεί κάτι λίγο πιο δυνατό για να τον πιάσει».

Υδροχόος: Αψέντι

«Το αψέντι έχει μοναδική γεύση, όχι πικρό, όχι γλυκό και συνδέεται με την επιστήμη, όπως ο Υδροχόος», λέει η Barriere.

Ιχθείς: Κόκκινο κρασί

Όπως και με τον Καρκίνο, έτσι και ο Ιχθύς είναι ένα κρασί, κόκκινο σε αυτήν την περίπτωση. «Υπάρχει πολλή αγάπη στο κόκκινο κρασί και είναι τόσο δημιουργικό», λέει η Barriere. «Είναι μια μεγάλη αγκαλιά σε ένα ποτήρι».

Πηγή
https://www.womenonly.gr