Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Το Στέμμα που Διάλεξες σου Αποκαλύπτει Το Μέλλον Σου!



Η εικόνα που θα προσελκύσει την προσοχή σας ανάμεσα σε άλλες, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα και τη ζωή σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε πολλά για τις δυνάμεις και το μέλλον σας, αφήνοντας το υποσυνείδητό σας να σας καθοδηγήσει στην αγαπημένη σας κορώνα κοιτάζοντας το σκίτσο που ακολουθεί.

Ποιό μυστικό θα αποκαλύψει το στέμμα που επιλέξατε για το μέλλον σας;





# 1 – Αν επιλέξατε το στέμμα της Αφροδίτης ~ Η αγάπη είναι στο μέλλον σας
Είστε ένα πολύ παθιασμένο άτομο και έλκεστε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Έχετε μια πολύ απλή προοπτική για τη ζωή, ο,τιδήποτε συμβαίνει, συμβαίνει και απλά προσαρμόζεστε.

Απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας και τη δυνατότητα να ταξιδεύετε όπου και όποτε εσείς θελήσετε. Το μέλλον σας είναι γεμάτο με ανθρώπους που σας αγαπούν, νέα μέρη και νέες εμπειρίες.

# 2 – Αν επιλέξατε το στέμμα των Δρυϊδων ~ Η μάθηση είναι στο μέλλον σας
Ζείτε με την πεποίθηση ότι ανεξάρτητα από την ηλικία σας, η μάθηση είναι μια δια βίου διαδικασία που δεν σταματά ποτέ. Είστε γεμάτοι ενδιαφέρον και σοφία και οι φίλοι σας πάντα έρχονται σε σας όταν ψάχνουν για απαντήσεις.

Απολαμβάνετε να είστε σε θέση να διαδώσετε τη γνώση και τη σοφία σας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και σας ελκύει η δυνατότητα διδασκαλίας. Το μέλλον σας θα είναι πλούσιο σε μάθηση και διδασκαλία.

# 3 – Αν επιλέξατε το στέμμα της Βασιλείας ~ Η επιτυχία είναι στο μέλλον σας
Είστε ένα πολύ φιλόδοξο άτομο και έχετε πάντα την επιτυχία στο όραμά σας. Έχετε μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες για τον εαυτό σας και δεν θα σταματήσετε μέχρι να επιτύχετε ό, τι θέλετε.

Περιβάλλεστε από ανθρώπους που θέλουν να σας δουν να τα καταφέρνετε και αφήνετε πίσω εκείνους που δεν επιθυμούν να συνεισφέρουν στην επιτυχία σας.

Για το μέλλον, μπορείτε να περιμένετε να εργαστείτε σκληρά αλλά και να ανταμειφθείτε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πολλά από τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα.

# 4 – Αν επιλέξατε το στέμμα της Τριπλής Θεάς ~ Οι βαθιές σχέσεις είναι στο μέλλον σας
Είστε κοινωνικοί σχεδόν με όλους, αλλά δυσκολεύεστε να συνδεθείτε βαθιά με τους ανθρώπους. Νομίζετε πως αισθάνεστε πάντα τα ιδιοτελή κίνητρα των άλλων, πράγμα που σας κάνει να νιώθετε ότι δεν γίνεται να τους εμπιστευτείτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να αντιληφθείτε την ενέργεια και τα κίνητρα των άλλων και να δημιουργήσετε ουσιαστικές σχέσεις. Στο μέλλον, θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε τις βαθιές σχέσεις που τόσο απελπισμένα επιθυμείτε.

# 5- Αν επιλέξατε το στέμμα του Έρωτα ~ Οι σχέσεις είναι στο μέλλον σας
Στο παρελθόν, έχετε καταβάλλει πολλή προσπάθεια σε διάφορους τομείς, όμως η δημιουργία νέων σχέσεων με φίλους ή συντρόφους δεν ήταν ένας από αυτούς.

Είστε ένας αξιαγάπητος άνθρωπος που θέλει να δημιουργεί νέες σχέσεις και μακροχρόνιες φιλίες. Το μέλλον σας υπόσχεται ότι θα διαμορφώσετε καινούργιες, ουσιαστικές σχέσεις με ανθρώπους που σας συμπληρώνουν.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Πηγή
http://www.healingeffect.gr/2018/02/stemma-pou-dialexes-sou-apokalypti-mellon-sou.html