Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

6 Tips για να επιλέξεις το τέλειο σχήμα φρυδιών για εσένα!


Τα φρύδια σε μια γυναίκα, αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αφού τονίζουν το βλέμμα και την θηλυκότητα της. Θα σου δείξω έξι μοναδικές συμβουλές για να έχεις το ιδανικό σχήμα φρυδιών για εσένα.
Μπορείς με απλές κινήσεις να βελτιώσεις το σχήμα και το σχέδιο του φρυδιού σου έτσι ώστε να μην χάσει τη νεανικότητα του αλλά να μην βαραίνει το πρόσωπο με περιττές τριχούλες. Το τσιμπιδάκι και το μολύβι φρυδιών θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι όπου και αν πας.


Πως θα αποκτήσεις το ιδανικό σχήμα φρυδιών για εσένα!


1) Σωστή συμμετρία


Η σωστή συμμετρία θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σωστό σχήμα για το πρόσωπό σου. Ιδανικά εκεί που ξεκινάει το μάτι και η μύτη σου, πρέπει να ξεκινάει και το φρύδι και εκεί που τελειώνει η γωνία του ματιού σου, εκεί πρέπει να είναι και η άκρη του φρυδιού σου.

2) Τσιμπιδάκι φρυδιών


Ένα τσιμπιδάκι φρυδιών μπορεί να βγάλει με ελάχιστο κόπο τις μικρές τριχούλες που χαλάνε το σχήμα των φρυδιών σου. Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά χρήματα, αρκεί ένα απλό για να κάνεις τη δουλειά εύκολα και γρήγορα.



3) Μολύβι φρυδιών



Το μολύβι των φρυδιών μπορεί αν φαντάζει υπερβολή σε κάποιες γυναίκες, αλλά αν προμηθευτείς το σωστό μολύβι, τότε το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει πρέπει να προσέξεις το πόσο μαλακό είναι, το αν έχει βουρτσάκι και φυσικά το χρώμα του.


4) Χρώμα μολυβιού



Το χρώμα του μολυβιού πρέπει να είναι ταιριαστό με το υπάρχον χρώμα των φρυδιών σου αλλά και των μαλλιών. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και θα σε κολακεύει.


5) Ειδικό βουρτσάκι



Το ειδικό βουρτσάκι θα ανασηκώσει τις τριχούλες από τα φρύδια σου και θα τις κάνει να δείχνουν πιο φυσικές χαρίζοντας σου ένα νεανικό look που θα λατρέψεις.

6) Δεν βγάζουμε πολύ τα φρύδια



Δεν πρέπει να βγάζεις πολύ τα φρύδια σου, αφήνοντας τα λεπτά, αφού έτσι η εικόνα σου θα μοιάζει λιγότερο νεανική και φρέσκια. Αποκτώντας πιο γεμάτα φρύδια, όλο το πρόσωπό σου θα μοιάζει περισσότερο γοητευτικό και αψεγάδιαστο.

Το σωστό σχήμα φρυδιών μπορεί να μεταμορφώσει ένα πρόσωπο, αφού θα σου δώσει πιο νεανική όψη και γοητευτικό βλέμμα που σαγηνεύει. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, απλά προσοχή πόσο πολύ τα βγάζεις με το τσιμπιδάκι και το να αγοράσεις το ιδανικό μολύβι για εσένα.

Πηγή
http://www.ediva.gr/6-tips-gia-na-epilexeis-to-teleio-schima-frydion-gia-esena/