Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ενεργοποίησε τον μεταβολισμό σου σε 24 ώρες

Πιο εύκολα από όσο νομίζεις.
Όποιον διαιτολόγο και αν ακούσεις, θα σου μιλήσει για τον μεταβολισμό, και πως πρέπει να τον ενεργοποίησεις, αν θες να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά και να είσαι και υγιής.

Υπάρχουν απλοί τρόποι, πανεύκολοι και ανέξοδοι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να δεις τον μεταβολισμό σου να ξυπνάει από το λήθαργο.

Πιες καφέ

Το 70% των ανθρώπων του δυτικού κόσμου ξυπνούν με τη συνήθεια του καφέ. Ο καφές αυξάνει τον μεταβολισμό μας κατά 16% και οι γιατροί συνιστούν να τον πίνουμε ταυτόχρονα με το πρωινό μας. Ούτε πριν, γιατί κάνει κακό στο στομάχι, ούτε μετά γιατί η διαδικασία της πέψης μειώνει την δράση του.

Κλείσε το κινητό σου

Το φως από τις οθόνες των smartphones έχει αρνητικές επιπτώσεις στον ύπνο μας. Το πανεπιστήμιο του Northwestern, ανακάλυψε ότι επηρεάζει τον μεταβολισμό μας και αυξάνει το αίσθημα της πείνας.

Κάνε το υπνοδωμάτιο σου το πιο δροσερό μέρος

Το χειμώνα αν το δωμάτιο σου είναι δροσερό και όχι ζεστό τότε οι θερμίδες που καις ενώ κοιμάσαι θα σε κάνουν να κλάψεις πάνω στη ζυγαριά. Και το καλοκαίρι όμως αν η θερμοκρασία του δωματίου σου είναι 18 βαθμοί, τότε ο μεταβολισμός σου είναι σε επαγρύπνηση και έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

Ξέχνα το αλκοόλ

Το αλκοόλ οι διαιτολόγοι το λένε αλλιώς, περιττές θερμίδες. Εκτός των περιττών θερμίδων όμως το αλκοόλ αποσυντονίζει τον μεταβολισμό μας και βοηθάει στην δημιουργία λίπους.

Πιες νερό

Πιες νερό με άδειο στομάχει και συγκράτησε το νούμερο που θα διαβάσεις. Ο μεταβολισμός μόλις αυξήθηκε κατά 30%.

Πηγή e-radio.gr

Πηγή
https://www.cretalive.gr/health/energopoihse-ton-metabolismo-soy-se-24-ores