Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα εκπληκτικό τεστ που θα αποκαλύψει μερικές αλήθειες για τον εαυτό σας

Τι μπορούν να αποκαλύψουν οι καθημερινές μας συνήθειες, όπως το πώς κουβαλάμε την τσάντα μας, για την προσωπικότητά μας; Από ό,τι φαίνεται, πολλά!

Δείτε την παραπάνω εικόνα και επιλέξτε τη φιγούρα που κουβαλάει την τσάντα της με τον ίδιο τρόπο που την κουβαλάτε και εσείς και στη συνέχεια διαβάστε την ερμηνεία.


1. Τσάντα πίσω στην πλάτη
Αν επιλέξατε το σακίδιο, σημαίνει ότι είστε πάντα έτοιμοι για καινούργιες περιπέτειες. Επίσης, είστε πολύ προσεχτικοί με τα πράγματα και τους άλλους ανθρώπους, κάνοντάς τους πρόθυμους να σας ακολουθήσουν.

2. Τσάντα στο χέρι
Αν κρατάτε σφιχτά την τσάντα σας στο χέρι, τότε θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων. Σας αρέσει να είστε ενημερωμένοι για όλα και να έχετε τη δική σας άποψη. Είστε σε θέση να πείτε στους άλλους όλη την αλήθεια, αν σας την ζητήσουν. Η αξιοπιστία σας είναι τεράστια.

3. Τσάντα στον ώμο
Σας αρέσει το διάβασμα και με την τσάντα στον ώμο, έχετε τον χώρο να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο ακόμα και όταν δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος. Η διακριτικότητα είναι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό σας.

4. Τσάντα ταχυδρόμου
Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπετε οποιονδήποτε πιθανό κλέφτη να κλέψει τα πράγματά σας. Σας αρέσει να επιδεικνύετε τον πλούτο σας, αλλά ταυτόχρονα είστε και γενναιόδωροι. Πρέπει να είστε προσεχτικοί, γιατί πολλοί μπορεί να εκμεταλλευτούν αυτά τα χαρακτηριστικά σας προς όφελός τους.

5. Τσάντα στη μέση
Η εκκεντρικότητά σας είναι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό σας. Επίσης, υποδεικνύει ότι το μυαλό σας δουλεύει πολύ γρήγορα και έχετε ζωηρή φαντασία.

Πηγή
http://www.tilestwra.com/
Πηγή
http://www.healingeffect.gr/2018/08/ena-ekpliktiko-test-poy-tha-apokalypsei-merikes-alitheies-gia-ton-eayto-sas.html