Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Διάλεξε 1 από τις 3 κάρτες και μάθε πού πρέπει να ρίξεις το βάρος σου, στο άμεσο μέλλον

Ποιος δεν θέλει να ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα για το επόμενο χρονικό διάστημα, να μάθει τι θα συμβεί στη ζωή του στο άμεσο μέλλον και αν αυτό μπορεί να αποφευχθεί ή να χρησιμοποιηθεί προς όφελός του; Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις κι εσύ, δεν έχεις παρά να διαλέξεις 1 από τις 3 κάρτες της φωτογραφίας! Είναι ένα αλλιώτικο και διασκεδαστικό είδος πρόβλεψης και -το κυριότερο- πέφτει μέσα.

Εάν επέλεξες την 1η

Δεν μπορούμε να επιλέξουμε το τι θα συμβεί στη ζωή μας, αλλά σίγουρα μπορούμε να επιλέξουμε τον τρόπο αντίδρασής μας! Εξ αιτίας κάποιων γεγονότων δημιουργήθηκαν μέσα σου συναισθήματα που σε περιορίζουν, όπως ο θυμός, η απελπισία ή ο πόνος, ταυτόχρονα όμως υπάρχουν κι άλλα, όπως η αισιοδοξία, η αγάπη και η πίστη, που σε κάνουν καλύτερο άτομο και σε σπρώχνουν να προχωρήσεις. Από σένα εξαρτάται το προς τα πού θα πας, αλλά να θυμάσαι ότι τραβάς πάνω σου αυτό που πραγματικά είσαι. Εάν αγαπάς, θα προσελκύσεις την αγάπη, εάν είσαι ευτυχισμένος/η, θα προσελκύσεις την ευτυχία, εάν θέλεις όλα να είναι όμορφα στη ζωή σου, γέμισε το μυαλό και τον κόσμο γύρω σου με θετικές και χαρούμενες εικόνες και πράξεις. Η απόφαση του σε ποια πλευρά θα πας και ποια θα αφήσεις είναι μόνο δική σου κι αν είναι η σωστή, σύντομα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!

Εάν επέλεξες την 2η

Πώς νιώθεις τώρα; Πώς θα ήθελες να αισθάνεσαι; Το μυαλό σου είναι σαν μια μεγάλη οθόνη στην οποία προβάλλεις τις σκέψεις σου και -να ξέρεις- ότι αυτές θα βρουν πάντα έναν τρόπο να εκδηλωθούν στον πραγματικό κόσμο. Εάν οι σκέψεις σου είναι θετικές, συνέχισε έτσι. Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς, ευχαρίστησε το Θεό για τα καλά πράγματα που συνέβησαν μέσα στη μέρα. Αν, από την άλλη πλευρά, υπήρξε κάποια θλιβερή ή στενόχωρη κατάσταση, προσπάθησε να την αφήσεις πίσω σου και να μη σε επηρεάσει και την επόμενη. Να ξέρεις ότι είσαι κοντά στο να αγαπήσεις και να λάβεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς. Η στιγμή της ευτυχίας σου πλησιάζει!

Εάν επέλεξες την 3η

Αυτή η κάρτα σου υπενθυμίζει ότι η ευτυχία είναι επιλογή μας, η οποία δεν εξαρτάται από τις περιστάσεις, αλλά από την κατανόηση ότι παρ' όλο που υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, έχουμε τη δυνατότητα να τις βιώσουμε με διαφορετικό τρόπο. Το σημαντικό λοιπόν για αυτή την περίοδο είναι να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα: δεν υπάρχουν προβλήματα, μόνο προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσεις, δεν βρίσκεσαι σε κρίση, απλά, έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα δυνατά σου για να βγεις από μια άσχημη κατάσταση. Αν η απογοήτευσή σου αντικατασταθεί από την πίστη ότι κάθε καινούργια μέρα θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, τότε πολύ σύντομα θα έρθουν κι οι χαρές που τόσο περιμένεις! Αντίθετα, θα έρθει αυτό που δε θέλεις με τίποτα να συμβεί!

Πηγή
https://www.astrology.gr