Κυριακή 5 Απριλίου 2020

3 Hairstyles που σε μεγαλώνουν και ποια να επιλέξεις!

Από τη Maria Pap.

Υπάρχουν συγκεκριμένα χτενίσματα τα οποία ταιριάζουν στο κάθε πρόσωπο, όμως δεν φτάνει να προσέχεις μόνο αυτό ώστε να δείχνεις εντυπωσιακή.
Θα πρέπει να δώσεις βάση και στα hairstyles που σε κάνουν να δείχνεις μεγάλη, ειδικά αν η ηλικία σου είναι από 40 και επάνω. Είναι κρίμα να προσπαθείς με τις καλλυντικές σου κρέμες να έχεις ένα φρέσκο και νεανικό πρόσωπο και να στα χαλάει όλα το στυλ των μαλλιών σου.


Ποια είναι όμως αυτά τα χτενίσματα που θα πρέπει να αποφύγεις;
Ποια χτενίσματα σε μεγαλώνουν και με ποια να τα αντικαταστήσεις;


1ο Χτένισμα




Όταν μεγαλώνεις χάνεις σιγά σιγά την νεανική σφριγηλότητα που έχει κανονικά το πρόσωπό σου, γι’ αυτό και δεν θα έπρεπε να τονίζεις τις γωνίες σου με ένα γαλλικό καρέ για παράδειγμα, το οποίο κόβει τα μάγουλα σου και τονίζει το σαγόνι.


Το χτένισμα στα αριστερά είναι πολύ σοβαρό, ενώ το φιλαριστό στα δεξιά πλαισιώνει καλύτερα το γυναικείο πρόσωπο, χάρις στο ότι γυρίζει προς τα έξω και έχει και την φράντζα, κάνοντας το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο φρέσκο, δροσερό και γεμάτο.


2ο Χτένισμα



Τα πεσμένα μάτια και η χαλάρωση του δέρματος είναι μερικά από τα σημάδια της γήρανσης και με το να αφήνεις όλο το βάρος από τα μαλλιά σου να βρίσκεται στις άκρες προσθέτει ακόμη περισσότερα χρόνια στο look σου, τραβώντας το πρόσωπό σου προς τα κάτω.


Το στυλ στα αριστερά έχει επίπεδα μόνο στις άκρες των μαλλιών και είναι εντελώς επίπεδο στην κορυφή (σαν το λάθος που περιγράψαμε πριν, ενώ το άλλο στα δεξιά είναι πιο νεανικό μιας και έχει όγκο παντού και στην κορυφή, ώστε να τραβάει την προσοχή στο πάνω μέρος του προσώπου σου.


3ο Χτένισμα



Ήρθε η ώρα να αφήσεις λίγο την μασιά του ισιώματος στην άκρη, μιας και τα ίσια μαλλιά μπορεί να δείχνουν το πρόσωπό σου πιο σκληρό και να τονίσουν κάθε λεπτή γραμμή και ρυτίδα που μπορεί να έχεις.

Αντ’ αυτού τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά είναι προτιμότερα, καθώς δημιουργούν περισσότερη κίνηση και ζωντάνια στο look σου. Αν όμως θέλεις να κρατήσεις τη φυσική τους ίσια μορφή, φρόντισε να τα κόψεις πιο κοντά και να πέφτουν χαλαρά στους ώμους σου.

Πηγή
https://www.ediva.gr