Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

7 Ιδέες για να χάσεις βάρος χωρίς να πεινάσεις

Μπορείς να χάσεις βάρος χωρίς να καταστρέφεις τη ζωή σου τρώγοντας μόνο μια... ρυζογκοφρέτα:
Απλά ακολούθησε αυτές τις εύκολες συμβουλές του health24.com. Ίσως να εκπλαγείς από το πόσο εύκολες (και νόστιμες) είναι μερικές από αυτές.

1. Πάντα να τρως ένα πλούσιο πρωινό


Βάλε τέλος στα δημητριακά - χρειάζεσαι λίγη πρωτεΐνη και λιπαρά. Τα scrambled eggs θα σε κρατήσουν πιο γεμάτη από ένα ντόνατ.

2. Φάε περισσότερο!


Μιλάμε για τρία καλά σνακ και τρία υγιεινά γεύματα. Τι; Θες κάτι να τσιμπάς όταν βλέπεις τηλεόραση; Οι mixed ξηροί καρποί - ειδικά τα αμύγδαλα - θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σου για κάτι τραγανό ενώ θα βοηθήσoυν το μυικό σου σύστημα.

3. Απλά πες όχι στο άμυλο

Τα τρόφιμα όπως τα ζυμαρικά, το λευκό ψωμί και οι πατάτες σε γεμίζουν λίπος. Εάν πρέπει να φας ζυμαρικά, επέλεξε τα ολικής άλεσης. Το ίδιο ισχύει και για το ψωμί και για τις λευκές πατάτες τις οποίες μπορείς να αντικαταστήσεις με γλυκοπατάτες. Απλά μην τρως πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα!

4. Ξεκίνα τα βάρη

Ναι, πρέπει να χτυπηθείς λίγο στο γυμναστήριο και να σηκωθείς από το γραφείο και τον καναπέ. Οι μύες που θα χτίσεις όχι μόνο θα βελτιώσουν την απόδοσή σου, αλλά θα τροφοδοτήσουν το μεταβολισμό σου έτσι ώστε να καις πολλά κιλοτζάουλ μετά το τέλος της προπόνησής σου.

5. Σκέψου πριν φας

Μην γεμίζεις το στόμα σου και το στομάχι σου με ότι λιχουδιά βρίσκεις στο σπίτι. Φάε αυτό που σε ευχαριστεί και είναι καλό για εσένα. Πάρε το χρόνο σου και απόλαυσε σιγά σιγά το φαγητό σου. Έτσι θα παραμείνεις χορτάτη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

6. Μείωσε τους υδατάνθρακες

Είναι ο ευκολότερος τρόπος να μειωθεί το βάρος γρήγορα. Η όρεξη σου θα είναι έντονη ειδικά στην αρχή, αλλά στην πορεία θα μειωθεί ειδικά όταν θα βλέπεις τα αποτελέσματα.

7. Ποτέ, μην πίνεις αναψυκτικά με ζάχαρη

Αλλά επέλεξε, ένα ποτήρι κρασί. Η μπύρα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες είναι εξαιρετική, με μέτρο όμως.

Πηγή
https://www.womenonly.gr