Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Πως να συνδυάσεις σωστά τσάντα-παπούτσι!

Από τη DimitraTr

Ο κλασσικός συνδυασμός ίδιου χρώματος τσάντας και παπουτσιού σε ένα outfit είναι μεν η ασφαλής επιλογή που δεν μπορεί να είναι λάθος, είναι όμως κάτι το προβλέψιμο. Σίγουρα είναι μια καλή επιλογή για ένα έντονο, εκκεντρικό outfit όπου δε θες τα αξεσουάρ να τραβήξουν τη προσοχή. Όμως γενικά είναι αρκετά μονότονο και έχει καταρριφθεί από τις τάσεις της μόδας. Η μόδα προχωράει συνεχώς και τα νέα trends προτείνουν πιο πρωτότυπους και δημιουργικούς τρόπους να συνθέσεις ένα όμορφο και ενδιαφέρον ντύσιμο. Έτσι και στον συνδυασμό παπουτσιών-τσάντας έχε υπόψη ότι μπορείς να κάνεις μια αλλαγή.

Όπως όλες τις προτάσεις που βλέπεις, φρόντισε πρώτα να δοκιμάσεις και μετά να κρίνεις. Επίσης να θυμάσαι ότι κάθε trend μπορείς να το προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα ώστε να σου ταιριάζει και να σε εκφράζει. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πως μπορείς να συνδυάζεις τσάντα-παπούτσι είσαι στο κατάλληλο μέρος καθώς παρακάτω θα βρεις 4 τρόπους για να τον τέλειο συνδυασμό!

Τρόποι για να πετύχεις τον τέλειο συνδυασμό παπουτσιού-τσάντας σε κάθε ντύσιμο σου!


1. Επίλεξε παρόμοιες αποχρώσεις σε τσάντα & παπούτσι!Αν προτιμάς πιο safe και minimal επιλογές για τα ντυσίματα σου μπορείς να δοκιμάσεις να συνδυάσεις παρόμοιες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος σε τσάντα και παπούτσι. Έτσι και θα συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά και δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα οπότε θα έχεις δώσει λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο ντύσιμο σου!

2. Δημιούργησε έντονη αντίθεση σε τσάντα – παπούτσι!Ένας άλλος τρόπος που μπορείς να συνδυάσεις τις τσάντες με τα παπούτσια σου είναι να δημιουργήσεις μια έντονη αντίθεση. Ειδικά με ένα πιο ήσυχο outfit όπως πχ. με ένα απλό τζιν και μια μονόχρωμη μπλούζα μπορεί αμέσως να απογειώσει το στυλ σου. Δοκίμασε είτε δύο πολύ αντίθετα χρώματα είτε δύο πολύ διαφορετικά prints. Φυσικά για αρχή μπορείς να συνδυάσεις ένα άσπρο ή μαύρο παπούτσι με μια πιο έντονη τσάντα ή το αντίστροφο!

3. Συνδύασε διαφορετικές υφές στα παπούτσια και τις τσάντες σου!

Μια άλλη πρόταση είναι να συνδυάσεις διαφορετικές υφές στις τσάντες και τα παπούτσια σου. Για παράδειγμα συνδύασε γυαλιστερά παπούτσια με ματ τσάντα και το αντίστροφο. Ή ταίριαξε σουέτ τσαντάκι με δερμάτινες μπότες και μποτάκια. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις κάθε ντύσιμο σου πιο ενδιαφέρον και διαφορετικό!

4. Προτίμησε να τραβάει τη προσοχή το ένα από τα δύο!Κάτι που πρέπει να προσέχεις είναι να επιλέγεις ένα πιο ήσυχο και ένα πιο περίεργο κομμάτι. Αν δηλαδή έχεις μια πολύ πρωτότυπη τσάντα με περίεργο σχήμα ή υφή προτίμησε να τη συνδυάσεις με πιο λιτά παπούτσια. Και το αντίστροφο. Έτσι θα ισορροπήσεις το outfit, θα δίνεις όση πληροφορία πρέπει και η statement τσάντα ή παπούτσι σου 
θα αναδεικνύονται καλύτερα.

Πηγή
https://www.ediva.gr